15 apr. 2020

Ny vit matta i vardagsrummet (innehåller rabattkod)

Bloggsamarbete 

Mattor är utan tvekan en av hemmets mest betydande accessoarer. De knyter vackert ihop soffgruppen eller matgruppen, har man ett kallt golv håller de fötterna varma. Dessutom kan man med mattans hjälp undvika tråkiga repor från möblerna och de förbättrar sannerligen akustiken i ett utrymme. Men de har även förmågan att skapa en visuell helhet - och det är just det som gör att hemmet känns mysigt och harmoniskt.

Vi har nästan alltid haft en ljusare matta i vårt vardagsrum. När jag fick möjlighet att göra ett samarbete med Matto.fi, visste jag , att om någonsin, så var det nu jag skulle passa på att förnya vårt allrum och skaffa en stor ljuvlig matta som INTE VAR VIT.  Trodde jag! Om ni redan hunnit bekanta er med denna fantastiska mattaffär på nätet, vet ni att mattsortimentet är enormt. Det finns så många fina mattor och vet man inte exakt vad man letar efter, hinner man ändra sig minst hundra gånger. 


Efter att jag terroriserat familjen i någon vecka med olika förslag orkade de inte lyssna på mig mer. Jag velade fram och tillbaka - ville ha en annorlunda matta, en med lite färg och mönster, men mitt hjärta sade att jag inte kommer att trivas med en i längden. Så efter mycket tvekan och "sömnlösa nätter" gjorde jag beslutet om att beställa en enorm vit lurvig matta (Ja, jag vet vad ni tänker...).

Men vi är alla helt förälskade och den är så härlig 💓. Mattan jag valde har storleken 200 x 300 cm och heter Snow Shag (klick). Det är en tuftad naturvit matta, som är mjuk att det känns som om man gick på moln. Den är så fluffig att tårna försvinner in i den och jag kan närmast beskriva den som en lammfäll. En matta av hög kvalitet som inte efter ett tag fäller ludd eller trådändor. 

Mattan är gjord av 100% Heat-set polypropylen och är lätt att dammsuga och ifall man spiller nåt går det enkelt att torka med en intvålad (Marseille-tvål) fuktig duk eller svamp. Behöver man tvätta den sker det på plant underlag i 30 grader. Passar oss bra med tanke på att vi ofta äter framför televisionen om kvällarna för att inte tala om mängden kaffe som intas här 😅.. 


Den naturvita färgen i mattan är aningen melerad vilket gör att den skiftar aningen i silver och guld när ljuset faller på. Glimmar alltså en aning och möblerna fullkomligt sjunker in i fluffet. Ja ni ser väl hur härlig den är.......💓
Om just du nu är på jakt efter en ny matta, rekommenderar jag att du klickar in dej till Matto.fi som har ett stort utbud med olika sorters mattor för hemmets alla rum. Det här är den andra mattan jag skaffat härifrån och måste säga att jag är super nöjd med både mattorna och deras fantastiskt snabba kundservice. Och mattorna kommer snabbt skall ni veta.  

Matto.fi kan du beställa färdiga mattor men även få måttbeställda mattor som passar exakt i det utrymme du tänkt den. I sådana fall är leveranstiden 2-4 veckor. Men så värt väntan. Ibland kan det ju vara så att man hittar den perfekta mattan men så finns den inte i den storlek man önskar. De måttbeställda mattorna kommer givetvis med kantning. 
 De färdiga mattorna är kategoriserade enligt storlek, färg, material, sort av matta samt givetvis enligt pris. Allt vad du behöver för att hitta din drömmatta. Här hittar du också tillbehör så som halkskyddsnät eller filt som sätts under mattan. 


Matto.fi erbjuder nu under hela april-månad Livingroom- bloggens läsare -20% rabatt på ALLA mattor i webbshopen (gäller också redan nedrabatterade mattor).
 och med GRATIS FRAKT! Affären erbjuder även många olika betalningsalternativ👍.

Använd koden "LOTTA20" i kassan!

Ha det så bra och keep shopping,

Lotta


JAG FLYTTAR

 Tar mitt pick och pack och flyttar över till nouw.  Samtidigt byter bloggen namn till Vintage home Du hittar mej i fortsättningen på  www.n...