28 aug. 2019

Kräftdags

Något konstigt tycks ha hänt med mitt kräftinlägg... skrev ett tidigare och delade det på Facebook, och idag när jag går in på bloggen är det totalt försvunnet. Konstigt. Nå väl, jag gör ett nytt försök.

Vi åt alltså kräftor här om kvällen - sommarens första. Förr i tiden åt vi kräftor flera gånger i året, både under vintern och sommar. Nuförtiden har det blivit mer sällan men åtminstone tre gånger om året ... Oh vad dessa var goda. Älskar att duka upp för kräftskiva. Stora tallrikar, mycket  tilltugg och lite snaps naturligtvis.  Denna gång gick färgerna inte i så rött som man traditionellt ser, men precis lika stor fröjd för ögat var det ! Vill ge ett tips till er alla som inte är så där grymt förtjusta i snaps - sätt i en isbit. Gör snapsen kall men späder passligt ut den så att den slinker ner för strupen , u t a n  att bränna sönder halsen :). Hur är det med dig och snaps?






Ha en fin dag,

Lotta

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

JAG FLYTTAR

 Tar mitt pick och pack och flyttar över till nouw.  Samtidigt byter bloggen namn till Vintage home Du hittar mej i fortsättningen på  www.n...