9 apr. 2019

Vårmässan 2019

Bloggsamarbete med Messukeskus

Så var det igen dags för årets Vårmässa 2019. Och åter igen var jag där för att få inspiration. Speciellt såhär när man redan väntar så fruktansvärt på vår och sommar och så får vi bara kyla och snöslask. Visst smälter snön med dessa små skurar men nog gillade jag betydligt mycket bättre om förra veckan som vara så solig.

Liksom alla andra år var det mycket att titta på, inte minst de härliga blomsteruppsättningarna som man bara inte kan låta bli att fotografera.  Mycket inredning i form av snygga terrass-/balkongmöbler fanns det, likaså målfärger både utomhus, inomhus och dekorationsfärger. En nyhet som jag hittade i denna kategori var Rust Oleum som nu är ute med en kalkfärgsspray- ni vet, jag som älskar att använda kalkfärg. Många fina färger att välja mellan skall ni veta!

Härliga dekorationer till sommarhemmet bjöd bl a MOSA interiors, HUONE ett RUM, Josefiinan Aitta, Piironki , Iloinen keittiö och Sisustus1. Mycket ljusa pastellfärger och mycket naturmaterial skall det vara denna sommar. Själv har vi terrass som varje sommar ställer till med mer eller mindre problem vilket betyder att jag varje år funderar på andra lösningar till den. I år hittade fick jag många bra ideér hur jag kan förnya även vår tråkiga terrass.

Mässan bjöd även på intressanta föreläsningar, blomsterverkstad, fågelholkstalko, det fanns testområde för maskiner, modellbalkonger och you name it! Massor med kul att se.
I samband med mässan ordnades detta år även Lähiruoka & Luomu-mässan som bjöd på många  spännande nyheter. Fick mitt mäss-sällskap att smaka på en gräshoppa 😏...

Här kommer en bildkavalkad från årets Vårmässa:


Insekthotell

Litet ,praktiskt och dekorativt växthus






Här fick man skriva hälsningar ...




Tulpaner i mängder....så vackra 💓



Var du på mässan i år? Var det något speciellt du gillade extra mycket?

Ha en fin tisdag,

-Lotta-

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

JAG FLYTTAR

 Tar mitt pick och pack och flyttar över till nouw.  Samtidigt byter bloggen namn till Vintage home Du hittar mej i fortsättningen på  www.n...