5 apr. 2018

Projekt på gång - del 1

Minns att jag redan i ett tidigare skede berättade om att jag drömde om att göra förändringar här hemma hos oss. Då visste jag inte hur snart det skulle ske. Fick nämligen möjlighet att göra samarbete med Ilves-maalit. Ilves-maalit är ett företag som specialiserat sig på de nordiska väderförhållanderna. I Finland har man bestämmelser som indelar målfärger i tre olika klasser, där M1-klassen är den bästa och sprider minst möjliga farliga ämnen. Så gott som alla Ilves innefärger tillhör denna kategori. En mycket liten del av Ilves färgerna är färdigt nyanserade men största delen av målfärgerna är färdigt vitt A- och C-botten som skall blandas till önskad nyans med hjälp av nyanseringsvätska. Ilves nyanseringsvätska är enkel att använda och genom att blanda själv önskad färg kan konsumenten spara en stor summa pengar. För tillfället finns det sju olika nyanseringsfärger att köpa men eftersom dessa också kan blandas, är nyanseringsmöjligheterna sgs obegränsade.
kväll blir mitt färgpaket hemlevererat, paketet innehåller även Nordic Chic-kalkfärg samt möbelvax som Ilves-maalit också har. 

Satt idag och gjorde 3D-ritningar på vilka väggar som kommer att målas. Gjorde även en liten moodboard samt ett litet fotocollage med färgkartan över de färger som kommer att finnas med i vårt hem. Mer om mitt projekt kan ni läsa senare här på bloggen.  I och med målningen kommer även några möbler att bli målade med kalkfärg samt en del andra inredningsrelaterade förändringar kommer att ske ( ommöblering, sortering mm.).......so all I can say is - STAY TUNED !


Inlägget är ett bloggsamarbete med Ilves-maalit

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...