19 februari 2018

Har blivit riktigt ivrig...

....på att sy! Har haft framme symaskinen under flera dagar och blivit helt sygalen. Har sytt lite skolarbeten men även annat. I natt kom jag ihåg att jag för flera år sedan köpt på nätet en helt ljuvlig spetsblus som jag aldrig kunnat använda p g a att den varit som ett korvskinn på mig. Beslöt att göra slag i saken och satte mig framför symaskinen i morse. Klippte av en del av ärmspetsen och klippte upp blusens sidor dit jag sedan sydde tillbaka spetsen. Det var så enkelt och fattar inte att jag inte gjort det tidigare i stället för att ha den och hänga i garderoben i väntan på att jag skulle tappa 20 kg. Nu är den perfekt och blir ännu bättre efter -5 kg...Har redan följande projekt på gång och jag kan inte bara sluta...Kallt ute men skall efter en stund gå till skogen med sonen.. Vi brukar under sportlovet göra små picnickar till vår närskog så även detta år. Lite varm saft eller kakao och en smörgås med och så sitter vi ute i naturen och njuter och pratar..Såå mysigt 💓. Inget solsken idag men det kan inte hjälpas.

Kram,


2 kommentarer:

 1. Så fin blusen blev.Köpte oxo en snygg blus som skulle bli perfekt
  efter vikt minsknig.Ett år i garderoben Ingen minskning så dottern fick ärva den.Försöker nu igen få bort kilon har du några knep.:)
  Hälsngar Kethe

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Kethe! Jo lite frustrerande är det ju att märka att vissa kläder blir oandvända. Skall gå igenom min garderob och se till att det inte finns såna kläder. De jag inte kan "fixa" skall jag kassera. Man blir ju bara olyckig och ledsen... Mitt enda knep är att lämna bort allt socker . Jag går ner 10 kg så där bara då jag lämnar sockret bort, men jag ääälskar godis ;). Men till sommaren bör jag nog kämpa lite för jag vill ligga i solen i bikini ;). Ha en fin tisdag, kallt är det, men solen skiner

   Radera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...