11 mars 2015

Ajatuksia aamukahvin ääressä

Huomenta !



Istun keittiössä aamukahvin kanssa ja mietin säilytysratkaisuja. Olen aina tykännyt pitää tavaroita esillä mutta nyt huomaan tarvitsevani lisää laskutilaa työpöydillä joten jotakin on tehtävä. Esillä on mm nämä lasipukit missä säilytetään kaura, leseet, murot, kahvi, spagetti ym. Mietin mitä niille tekisi? Kaapit ovat aika lailla täynnä jo joten joku suurempi muutos on pakko tehdä. 



Rakastan kauniita kuppeja ja niitäkin on esillä koska ovat ahkerassa käytössä .Suuri rautainen mukiteline jossa mukit ovat nyt, muuttaa kohta uuteen kotiin joten uusi paikka mukeille on myös mietittävää. Kaikkea kivaa ehtiikin ajatella samalla kun juo aamukahvit... ;)



glas.jpg



Eilen pääsin askeleen eteenpäin elämäntapamuutoksessani, mies osti sekä hänelle että minulle kortit kuntosaliin. Yes! Jos vaikka ois helpompi lähteä kun on kaveri mukana. Nyt on etsittävä kivat treenivaatteet että kehtaa näyttäytyä salissa ;)).  Kotona on Yoogaian nettitunnit jatkuneet, eilen illalla , vaikka olinkin aika väsynyt, vedin pienen rentoutumisheten vaikka ei ollut livetunteja enää sillä kello oli paljon. Yoogaiassa voi meinaan katsoa nauhoitettuja tunteja jälkikäteen.. niin kätevää !



Nyt hieman meikkiä naamaan ja töihin. Kivaa keskiviikkoa teille ihanille,



Lotta

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

JAG FLYTTAR

 Tar mitt pick och pack och flyttar över till nouw.  Samtidigt byter bloggen namn till Vintage home Du hittar mej i fortsättningen på  www.n...