13 mars 2015

Perfect Home ja perjantai 13

P - e - r - j - a - n - t - a - i



 Ihanaa- auriko paistaa ja viikonloppu edessä. Mittari näyttää -4 mutta ei se mitään kun aurikoa on. On se vain niin mahtavaa herätä melkein itsestään kun makuhuoneeseen tulvii valoa ja pikkulinnut laulaa. Viikonloppu on täynnä ohjelmaa ja itse olen intoa täynnä. Koko perhe vihdoin voi hyvin ja flunssa näyttää vihdoin antamaan periksi. 



Vime viiikolla järjestin taas Perfect Home kutsut. Talo oli täynnä ihania ystäviä ja kivoja sisustusjuttuja. Uutuksia oli taas jonkun verran mutta tällä kertaa ostin itseasiassa vanhempia juttuja. Jotkut saattavat olla sitä mieltä että jokaisessa kuvastossa on liian paljon vanhaa ja taas uutta vois olla enemmän. Joo- uutta vois aina olla enemmän mutta olen todella tyytyväinen että Perfect Home pitää esitteessä myös edellisen vuoden tuotteita. Välillä saattaa olla, niin kuin nyt, että on tuotteita jotka ei aikaisemmin ole ollut istassa "must have"-listalla , mutta sitten kun niitä näkee pari kertaa niin huomaa että onkin todella kivoja. Vasta nyt, "näin" ihanan Carnaby-lyhdyn (vaikka en saisi ostaa enää lyhtyjä ollenkaan..)) joka nyt sitten on tulossa meille.



ph1.jpg



Carnaby-lyhty on alemmassa kuvassa se pyöreämpi. Myös kivoja isonkokoisia koristekiviä oli tullut myyntiin, en ostanut niitä tällä kertaa vielä mutta saattaa myöhemmässä vaiheessa päätyä meille. Olisi kivoja terrassilla . 



ph3.jpg



 



ph4.jpg



Nyt odotan innolla tilaamani tavaroita, tuli myös tilattua lasisen cakestandin joka nyt olikin alessa. Sitä olenkin katsonut kauan mutta mielestäni tilaa sille ei ole ollut. Nyt kun olen tekemässä sitä tyhjennystä keittiöntasoilla, toivon löytäväni tälle kiva paikka. 



Vielä ehdit osallistua ihanan Issis design Smycken -arvontaan jossa voit voitta ihana koru. Arvontaan pääset tästä.



Nyt iltavuoroa tekemään. Nauttikaa tästä päivästä vaikka se onkin perjantai 13 päivä. Facebookissa oli hyvä kuva tänään



"Tänään on perjantai 13pvä ! No ei se mitään - on se silti parempi kun maanantai ! "



Näin on,



Lotta



ph2.jpg

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

JAG FLYTTAR

 Tar mitt pick och pack och flyttar över till nouw.  Samtidigt byter bloggen namn till Vintage home Du hittar mej i fortsättningen på  www.n...