11 aug. 2020

Erfarenheter av Smileo

Har du någon gång funderat på att bleka dina tänder eller har du tänkt att det bara är nåt som kändisar gör? Som vi alla vet är gula missfärgade tänder inget vackert och gula blir de med åren bl a av kaffe. Jag har egentligen inte tidigare tänkt på saken men när jag fick möjlighet att testa Smileo tandblekningskit, visste jag direkt att jag,  som 50+ , definitivt ville försöka få åtminstone lite finare tänder. 

Under tiden vi var på Åland passade jag på att inleda blekningen med hjälp av paketet jag fick hemskickat. Med Smileo tandblekningskit, får du upp till 8 nyanser vitare tänder på en vecka, genom att använda produkten varje dag under 10-30 minuters tid.  Jag testade både på UV-ljusteknologi samt på 3D-blekningsremsor. Alla Smileos produkter är veganska och innehåller inte peroxider och blekningsmedlet smakar aningen pepparmynta. 


Blekningssettet med UV-ljuset ser ut som på bilden ovanför. I paketet finns allt du behöver för att komma igång: LED-ljus, munbricka (mjukt silikon), 3 x gelappliceringssprutor + noggranna instruktioner.  Innan varje behandling tvättas tänderna och sedan sätts blekningsgelen på munbrickan och så tänder man UV-ljuset. Behandlingen tar 10-30 minuter och du kan själv välja hur länge du vill/orkar ha manicken i munnen. Desto längre du använder ljuset per gång, desto bättre effekt har blekningen. Själv använde jag den på kvällen efter att jag tvättat tänderna, oftast ca 20-30 minuter/gång När behandlingen är slut,  sköljer du tänderna och tvättar munbrickan med vatten.

Med medföljande nyansguide, kan du dag för dag föra bok hur blekningen framskrider. Jag började på  en 8 och slutade efter sju dagar på en 3. Inte illa👍. Blekningskittet var enkelt att använda  - ända nackdelen var att man ju inte kan prata medan LEDlampan är i munnen ....


Blekningsremsorna gillade jag pga att man kunde kommunisera under behandlingstiden. I paketet finns remsor för 14 dagar. För varje dags finns en remsa för nedre och en för övre tandraden,  Remsorna har färdigt blekningsgele på och används antingen 1 ggr/dag i 14 dagars tid eller 2 ggr/dag under 7 dagar, 20-30 minuter per gång. Efter behandligen tas remsorna bort och sedan sköljs munnen med vatten. 


På bilden nedan↓ , använder jag blekningsremsor (till vänster) och UV-ljusteknik (till höger )Och här ser ni resultatet efter en veckas användning med UV-ljuset. Hade speciellt på nedre käken betydliga missfärgningar, som nu är sgs borta. Ett enkelt sätt att snabbt få missfärgade tänder vitare. Och till dej som funderar ifall det gör ont? Nej det gör inte, känns inte alls!

EFTER                               FÖRE

När vi kom hem från Åland testade jag remsorna och har alltså ytterligare fortsatt mina behandlingar- nu med remsorna. Dem lägger jag på en gång om dagen och är nu inne på min 5 dag med remsorna. Hur det nu ser ut ser nu på bilden nedan. 


Mer om produkterna kan ni läsa på www.smileo.com. 
Med koden lotta10 får du 10 % rabatt på ditt eget Smileo-kit! 
Passa på och beställ genast.


Lotta

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

JAG FLYTTAR

 Tar mitt pick och pack och flyttar över till nouw.  Samtidigt byter bloggen namn till Vintage home Du hittar mej i fortsättningen på  www.n...