29 juni 2018

Diy - Jag dekorerar matbordet

Bloggsamarbete

För en tid sedan fick jag möjlighet att samarbeta med Stencil, ett företag som gör dekaler och schabloner till både företag och privatpersoner.  Företaget gör inredningsdekaler som är pricken över i:et i ditt hem eller på ditt kontor samt förverkligar en dekal till företagets fönster eller till bilen. 

Som ni vet har jag blivit helt tagen av detta att måla med schabloner samt att dekorationsmåla. Kan inte neka att min skola, och den sista delen av utbildningen, inte haft något med detta att göra 😊. Därför var det inte svårt att tacka ja, till detta trevliga samarbete. Stencil har färdiga schabloner till försäljning på Etsy (klick) varifrån man praktiskt kan beställa sina favoriter. Dessa schabloner är välgjorda och hållbara och kan användas om och om igen. De är utskurna i Mylar-plast som är både flexibelt och slitstarkt. Efter användning går de fint att tvätta.

Inför detta samarbete beställde jag en stor, 60 cm schablon som kallades för "spetsduken". 
 När jag väl satte igång gick det av bara farten. Stöplade med vit akrylfärg. Spänningen var stor när jag försiktigt avlägsnade schablonen och kan nog inte vara mer än nöjd. Min spetsduk ger ett trevligt och inbjudande intryck i vårt kök, speciellt när vi aldrig har tygdukar/tabletter på vårt matbord. Strök till sist ett lager med matt lack över hela bordet, för att kunna torka av med fuktig trasa när det så behövs.Om du blev intresserad av att själv måla något fint i ditt hem med hjälp av schabloner, kika in på Stencils sida på Etsy. Där finns en mängd färdiga bilder och texter som du kan få i valfri storlek. Om storleken inte är den du vill ha, går det lätt att vara i kontakt med försäljaren. Denna typ av dekorationsmålning är verkligen ett enkelt sätt att piffa upp både väggar, bordsytor och annat. 
I just love stenciling 💗

2 kommentarer:

  1. Ser riktigt hemtrevligt och mysigt ut. Som du skrev som en duk. H. Grannen

    SvaraRadera
    Svar
    1. Kära Granne ;). Visst blev det helt kiva? Ha en fin start på denna första juli-vecka. Kram!

      Radera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...