31 maj 2018

Dimissionsdags

Igår var det fest i skolan!

Tio glada inredningsstuderanden har slutfört sina studier och blev utdimitterade inredare!  Det var en glad tillställning med kaffe och kaka samt underbar festbuffé. Det hölls tal och delades ut både blommor och stipendier och det blev en massa skratt och roliga photoshoots i den fina omgivningen kring skolan.  Betygena får vi dock vänta på ännu några dagar.....


Det var tio glada studiekamrater som hunnit bli väldigt goda vänner, som stod på trappan för att ta ett traditionellt gruppfoto. Inredningstokiga, humoristiska och ljuvliga personligheter, yngre och äldre och alla med väldigt olika bakgrund. Ett helt supergäng ! Nu skiljs vi åt och kommer inte att ses två kvällar i veckan men helt säkert kommer vi att hålla kontakten med varandra. Alla har vi olika planer för framtiden. En del av oss vet redan nu vad vi vill jobba med, medan andra vill studera vidare .

Vart våra liv som inredare kommer att föra oss, det vet man aldrig, men en sak är säker- vi är r e d o !
Tusen tack till er alla för att ni varit världens kivogaste studiekompisar 💓 och stort tack till alla våra helt fantastiska lärare som lärt oss så mycket och varit så inspirerande. 


2 kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...