17 okt. 2016

Trappan

Måndag igen. Sitter hemma vid datorn och scrollar igenom intressanta jobbmöjligheter, försöker blogga lite samtidigt och dricker morgonens tredje kopp kaffe. Tänkte jag skulle visa er vår trappuppgång. Mellan våningarna har vi en rätt så högg trappa där det finns en hylla. Där har jag samlat lite fina gamla saker bl a skoläster, rostiga stora gamla spikar, spetsar och band samt en fin gammal tegelsten. På väggen finns det en liten samling solhattar som jag snart hoppas bli större ;). Skolästarna har jag hittat på diverse loppisar och har rätt så många redan. Både i metall och trä, stora och små. Måste säga att den lilla barnlästen är något av en favorit.



DSCN5468.jpg



 



DSCN5470.jpg



I trappan står också två stora betongljustakar som vi faktiskt brukar ha tända ibland (härligt när barnen är så stora att de förstår att akta sådant!). Den stora hortensiakransen har jag gjort för ett antal år sedan men den är fortfarande väldigt fin och jag gillar färgen den har. Appropå kransar - snart borde man väl plocka lite lingonris till några små kansar, det brukar jag alla vintrar göra. Två har jag i vardagsrummet och en på dörren. Kanske en större kunde hänga i trappan? Brukar du göra kransar på hösten? Hurudana?



DSCN5471.jpg



Nu hoppas jag att ni alla har en fin måndag, 



 



nimmare.jpg

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

JAG FLYTTAR

 Tar mitt pick och pack och flyttar över till nouw.  Samtidigt byter bloggen namn till Vintage home Du hittar mej i fortsättningen på  www.n...