24 juli 2015

Korgar skall det va´

Efter regn kommer solsken - visst är det ofta så. Även idag gäller den frasen. Härligt med fredag och underbart med sol. Har jobbat denna vecka och det har minsann varit svårt. Fast en jobbvecka mitt i den 7 veckor långa sommarledigheten borde ju vara helt ok. Skulle man ju tro ;). Efter idag fortsätter alltså min semester ännu 3 veckor varav en i värmen. I am waiting! Nästa vecka skall jag även pyssla lite här hemma - har saker som borde målas och så borde jag påbörja en artikel som snart skall vara klar. Hoppas hinna med lite sådant nästa vecka. Här hemma hos oss börjar även en större badrumsremont riktigt snart och inför den skall i hinna möblera om lite. Alla saker skall naturligtvis ut från badrummet och även alla mina "tingeltangel" (läs: vackra inredningsdetaljer) måste ner från väggarna så att remontgubbarna ostört kan passera i trapporna utan att få ljuslampetter i huvudet eller en provdocka i famnen :)). Så det är mycket som skall flyttas för en längre tid.



DSCN2051.jpg



Idag visar jag er två av korgarna som jag beställt från Design by Leonie. Gillar verkligen rotting just nu. Passar så fint bland det vit-svarta. Rotting-nyansen gör hela inredningen en aning mjukare på nåt sätt och skulle gärna ännu klämma in en rottingstol i vardagsrummet - borde kanske göra mig av med Ikeas Jennylund , som jag gillar massor och i stället ha en härlig rottingstol med dyna. Hmm..tål att fundera på.



DSCN2054.jpg



Hörni, härligt med fredag, nu skall jag kämpa denna sista jobbdag,



Lotta

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

JAG FLYTTAR

 Tar mitt pick och pack och flyttar över till nouw.  Samtidigt byter bloggen namn till Vintage home Du hittar mej i fortsättningen på  www.n...