2 nov. 2014

Osa 4 - Merineitsi Show & dinner

Vihdoin kello oli 19 ja odotettu illallinen oli alkamassa. Odotettavissa oli a la carte-illallinen ja odotukset oli korkealla. Illallinen tarjoitiin ravintola Merineitsissä joka sijaitsee Hotell Estorian ja Hotel Virun yhteydessä. Kabareeillan ohjelma alkoi 18.45 jolloin vieraat vastaanotettiin. Illallinen oli jaksoitettu kuuteen osaan niin että ruokailusta ja kabareesta sain nauttia vuorotellen.



hemmahosingeborg1.jpg



Revyyteatteri Starlight Cabareen uusi show ”Life is a cabaret” kuljettaa katsojan sotien välisen ajan kautta Neuvostoliiton aikaan ja sieltä uuden vuosituhannen tähtisateeseen. Revyy on kunnianosoitus virolaisen viihdemaailman vaikuttajalle Kalju Saareke’lle sekä hänen aikakaudelle, jonka ansiosta nykykabareemme loistaa tuhansissa väreissä.



hemmahosingeborg-10.jpg



Tarina meni eestinkielellä mutta sehän ei yhtään haitannut. Musiikki oli mahtava ja se riitti. Monta tunnettuja lauluja niin kuin esimerkiksi Chattanooga Choo Choo, Hello Dolly, Let the sunshine in, Chanson d´amour, Theme from Love boat ja Love is in the air kuultiin mahtavan illan aikana ja kaikki väriloistokkaan kabareen merkeissä. Höyheniä, gitteriä ja iloisia ihmisiä - mitä muuta kabareesta voi toivoa?



hemmahosingeborg-3.jpg



Ruoka oli kauniisti aseteltu lautaselle ja oli oikea silmäruoka meille bloggareille - mehän kuvattiin ne ahkerasti ennen kun joutuivat vatsoihin...



hemmahosingeborg-4.jpg



 



hemmahosingeborg-5.jpg



 



hemmahosingeborg-6.jpg



 



hemmahosingeborg-7.jpg



 



hemmahosingeborg-8.jpg



Kun illallinen ja show oli loppu kello olikin jo melkein 23.30 vetäydyn ihanaan hotellihuoneeseen, potkin kekäni jalasta pois ja hyppäsin ihanaan sänkyyni jossa nautin "omasta illasta" mansikoista ja suuresta macaroonista shamppanjan kera. Melkein kuninkaallinen vastaanotto, ihanat tarjoilut niin laivalla sekä hotellissa, mahtava ohjelma, ihanat uudet blogiystävät ja hieman luxusta elämään - sitä ei noin vaan unohdeta. Tämä matka jää muistoihin . Tässä lopuksi vielä kuva meistä  (yksi puuttuu) . Kiitos teille kaikille CASAlaisille että teitte tästä matkasta niin mahtavan.



hemmahosingeborg-11.jpg



Suurkiitokset Matka-Vekka ja Eckerö Line



hemmahosingeborg-9.jpg

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

JAG FLYTTAR

 Tar mitt pick och pack och flyttar över till nouw.  Samtidigt byter bloggen namn till Vintage home Du hittar mej i fortsättningen på  www.n...