19 okt. 2014

Tuulikaapissa tapahtuu

Mukavaa sunnuntaita kaikille. Täällä vaan sataa ja ulos ei ole ollenkaan hinkua. Sen sijaan päädyin maalaushommiin ja pikkasen sisustushommiin aamulla. Meidän tuulikaappi (joka on pieni niin kuin yleensä) on ollut murheenkryynini jo pitkän ajan. Nyt kuitenkin aloitin tämän projektin ja olen jo tyytyväinen vaikkei kaikki ole valmiina.



IMG_4200.jpg



Koreja on maalattu tyttären kanssa ja raidallinen solmimisverho on kuin ihmekaupalla saatu roikkumaan (se jos jotakin oli vaikeata). Anopin vanhalla mustalla takorautaisella ryyjytangolla sain sen kivasti roikkumaan. Sen takana piileskelee perheen kengät.



IMG_4195.jpg



 



IMG_4198.jpg



Kori joka nyt roikkuu seinällä on vanha puinen hedelmäkori jonka otin kaupalat kerran ja maalasin sen valkoiseksi. Tähän asti se on toiminut säilytyskorina lehdille sekä kylpyhuoneessa ppyyhkeille. Nyt sitten päätyi tänne tuulikaappiin.



IMG_4199.jpg



Vielä hiukan laittamista. Kivaa ja kodikas siitä nyt tulee. Nyt kun suurin osa työstä on valmiina ajon nauttia iltapäiväkahvista ja pullasta.. tuoksuu jo.....



Ciao



IMG_4201.jpg

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

JAG FLYTTAR

 Tar mitt pick och pack och flyttar över till nouw.  Samtidigt byter bloggen namn till Vintage home Du hittar mej i fortsättningen på  www.n...