22 okt. 2014

a.r.v.o.n.t.a - tuoksut tekevät kodin

Sain jonkun aikaa sitten aivan ihanan paketin Glade:iltä.



Koko paketti tuoksui aivan ihanalta sillä sisällä oli mahtava setti erilaisia kodin tuoksuja. Ja minähän rakastan tuoksuja yli kaiken. Kynttilöissä sekä erilaisissa huonetuoksuissa. Onhan se hyvä asia että kodin saa tuoksumaan hyvälle, vai mitä?



4.jpg



Tuoksusisustamisesta (klik) on todella viimeinkin tullut sisustamisen trendi. Tuoksut kruunaavat kodin tunnelman – korostavat juhlan, piristävät arkea tai raikastavat kotia ja tuovat puhtautta. Glade-tuotteet raikastaa kodin jokaiseen huoneeseen ja luo tunnelmaa. Tuoksut on suunniteltu niin, että ne sopivat mahdollisimman moneen käyttöön ja tilaan. Valittavissa on aerosoleja, ilmanraikastimia, hyytelöitä, kynttilöitä sekä automaattisia ja sähköisiä raikastimia. Myös tuotteiden ulkonäköön on kiinnitetty huomiota; valikoimissa on entistä modernimpia, suomalaiseen sisustusmakuun sopivia raikastimia ja mietoja tuoksuja. Todella kauniita pitää esillä ja ihan näkyvilläkin.



IMG_4222.jpg



Paketissa oli todellakin paljon erilaisia tuoksuja mutta yksi oli suosikkini yli muiden - nimittäin Warm Spice



Lämpimän mausteinen Warm Spice on talven tunnelmallinen kausituoksu, jota on saatavilla rajoitettu erä. Warm Spice voi ostaa tuoksukynttilönä, aerosolina sekä Discreet- ja One Touch-täyttönä. I just love it ! Todellakin ihana mausteinen tuoksu joka ei suinkaan tuoksu joululta vaan juuri lämpimiltä mausteilta. Glade Warm Spice -tuoksukynttilässä kaneli ja anis kietoutuvat valkoisten kukkien ja mantelimaidon pehmeyteen.



Tästä tuotteesta tule meidän talvisuosikki - ihan saletti !



 



IMG_4223.jpg



 



3.jpg



 



1.jpg



 



2.jpg



 



IMG_4224.jpg



 



Paketissani oli myöskin ilmanraikastimia jotka sopivat huoneeseen kun huoneeseen. Sitrus-tuoksuinen One Touch pidike vein suoraan wc:hen missä sitä tarvitaan. Pidike voi kiinnittää tarralla seinään tai sitten vaikka ihan pöydälle niin kuin minä tein. Uudet miedot tuoksut sopivat joka kotiin. Aerosoli poistaa samalla tavalla pahat ei toivotut hajut – ja näitä löytyy neljällä eri tuoksuvaihtoehdolla: Cirus, Fresh Mountain Morning, Crisp White Cotton ja Tropical Mist.



 



5.jpg



Eri Glade-tuoksuilla viimeistelet hetkiä, jotka jäävät elämään pitkäksi aikaa. Itse olen kokeillut n 30 tuntia palaavaa With Love-kynttilää jonka tuoksu on hurmaava. Glade With Love on täyteläinen kukkaistuoksu, jossa aistillinen jasmiini yhdistyy hedelmäisiin vivahteisiin. Niin raikas...



6.jpg



Muita tuoksuja millä kodin saa nousemaan sfääreihin on esim Honey & Chocolate, Relaxing Zen tai vaikkapa Winter White. Eikö kuullosta herkullisilta tuoksuilta?



Lisää ideoita tuoksusisustukseen saat täältä.

Glade löytyy myöskin Facebookista- käy tykkäämässä niin saat uusinta tietoa tuotteista.




Ja nyt myös teille rakkaat lukijani, tarjoutuu mahdollisuus saada kokeilla näitä ihania Glade tuotteita. Arvon kaikkien kommenttin jättäneille mahtavan tuoksupaketin joka sisältää seuraavat tuotteet:



  • 1 kpl Warm Spice Aerosol

  • 1 kpl Warm Spice & Amber / 2 in 1 tuoksukynttilä

  • 1 kpl Warm Spice tuoksukynttilä

  • 1 kpl Diskreet Warm Spice

  • 1 kpl Diskreet Clean Linen

  Arvonta alkaa nyt ja kestää sunnuntai 9.11 asti.



L Y C K A  T I L L  !



 



Postaus toteutettu yhteistyössä Gladen kanssa

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

JAG FLYTTAR

 Tar mitt pick och pack och flyttar över till nouw.  Samtidigt byter bloggen namn till Vintage home Du hittar mej i fortsättningen på  www.n...