13 aug. 2014

Parveke syyskuntoon

Mukavaa keskiviikko-aamua kaikille!



Eilen taas koulut alkoivat ja paluu arkeen koitti. Nuorimmainen, kuudesluokkalainen, lähti iloisin mielin kouluun, ei niin että koulu sinänsä olisi kiinnostanut niin kauheasti, mutta kavereiden jälleennäkeminen ilahdutti kovasti. Onhan kesäloma pitkä ja ainakin täällä meilläpäin melkein kaikki kaverit ovat olleet mökillään koko kesän eikä ole ollut mahdollista tavata.



Auttamatta syksy tekee tuloaan, sateet ovat taas saapuneet tänne, ihan hyvä sekin, toisaalta. Huomasin myös että pihlajanmarjat ovat melkein punaiset jo ja se , jos joku, on minulle merkki syksystä. Parisen vuotta sitten  tein jutun syysparvekkeesta, jonka sisustin uudellen syksyä ajatellen. Käytin omistajan ja omat tavarat rekvisiittana ja lopputulos oli oikein mukava. Siellä koristeena olikin pihlajanmarjat oksineen, lyhtyjä ja paljon huopia ja tyynyjä. Parveke on lasitettu joten tässa voipi istua nauttimassa kauniista  ( ja jo kylmemmistä ) syysilloista kynttilänvalossa. Itselläni ei ole lasitettua parveketta mutta olisi ihana jos olisi. Nauttisin ihan varmasti siitä koko vuoden.



IMG_7595.jpg



IMG_7551.jpg



IMG_7556.jpg



IMG_7570.jpg



IMG_7555.jpg



IMG_7568.jpg



IMG_7604.jpg



Nyt on aika laittaa parveke syyskuntoon, jos sinulla on sellainen. Kanna ulos lyhtyjä, peittoja ja tee kauniita värikkäitä istutuksia ja nauti  ihanista syysilloista.



 



Mukavaa päivää teille kaikille !

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

JAG FLYTTAR

 Tar mitt pick och pack och flyttar över till nouw.  Samtidigt byter bloggen namn till Vintage home Du hittar mej i fortsättningen på  www.n...