23 maj 2014

Turquoise

Kerroin aikaisemmin jo että yksi suosikkiväreistäni tällä hetkellä on turkoosi. Viimeksi kun järjestin Partylite-kutsut ostin itseasiassa pelkästään turkooseja kynttilöitä. Ne jotenkin kuuluu tämän vuotiseen kesään. Joka päivä olenkin polttanut niitä, niin sisällä- kun ulkona. Ihanaa kun illat ovat lämpimät ja voi istua ulkona pitkään. Tänään onkin sellainen ilta, paitsi että ei meillä kotosalla vaan töissä. Juusto -ja viini-ilta siis tiedossa työkavereiden kanssa ja suunnitteilla on ulkotapahtuma. Kivaa, ei edes ole hyttysiä vielä liikkenteessä ja satun asumaan ihan lähellä työpaikaa joten fillarilla pääsee sitten kätevästi kotiin..;)



Onko sinulla tälle kesälle jo oma kesäväri?



turkos.jpg



Berättade redan i ett tidigare skede, att den här sommarens absoluta favoritfärg är turkos. När jags enast ordnade Partylite. köpte jag faktiskt endast turkosa ljus så att det skall räcka hela sommaren. Har alla kvällar haft ljus tända, både inne och ute. Tycker att ljusen hör till året runt faktiskt. Tänk så kul att kvällarna äntligen blivit varma och man kan sitta ute till långt in på natten. Idag skall det faktiskt bli just en sådan kväll - inte hemma, men på jobbet. Det blir ost -och vinkväll med arbetskompisar. Kul - och inga myggor ännu som stör kvällarna och jag bor faktiskt helt bredvid mitt jobb så jag kommer bekvämt hem med cyckel..;)



Har du redan någon favoritfärg för denna sommar?



IMG_6713.jpg



IMG_6814.jpg



Turquoise and different shades of blue....



"Turkoosi eli turkoosinsininen on sinivihreä väri. Sen nimi on peräisin samannimiseltä korukiveltä ja on johdettu ranskan kielen sanaparista pierre turquoise, "turkkilainen kivi", sillä turkoosia tuotiin aikoinaan Turkista. Painotyössä käytettävää turkoosinsinistä kutsutaan nimellä syaani. Turkoosi kuvailee myös merensinistä väriä."



(from Wikipedia)



IMG_6819.jpg



 



df.jpg



Önskar er alla en härlig fredagskväll !



Toivotan kaikille ihanaa perjantai-iltaa!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

JAG FLYTTAR

 Tar mitt pick och pack och flyttar över till nouw.  Samtidigt byter bloggen namn till Vintage home Du hittar mej i fortsättningen på  www.n...