söndag 15 februari 2015

Arvonta - Store with Style

Huomenta kaikille!

Minulla on jo pidemmän aikaa ollut siivous - ja kaappienläpikäymisen into ja olenkin karsinut aika lailla pois niin vaatteista kuin tavaroista. Kun alkaa selvittämään kaappeja onkin yllättävän helppoa karsia pois ne tavarat mitkä ei enää tarvitse. Vaatteita jotka et ole käyttänyt vuoteen, on selvästi jostain syystä epämukavia ja voi suosiolla antaa mennä. Näillä perusteilla olen päässyt siivousprojektissani jo aika pitkälle. Viime viikolla sain mahdollisuuden kokeilla Orthexin mahtavat SmartStore säilytyslaatikoita..

ort3.jpg

Säilytyskori SmartStore Basket on käytännöllinen ja samalla todella yksinkertaisen tyylikäs. Näppärä muotoilu ja kolme tarkoin harkittua kokoa tekevät siitä tavallista monipuolisemman säilytysratkaisun, joka sopii kodin eri tarpeisiin. Suunnittelutoimisto Pentagon Design joka on Orthexin toimeksiannosta kehittänyt säilytysratkaisun, jota ei todellakaan tarvitse piilottaa. SmartStore Basketissa on bambukansi, joka kätkee sisällön ja antaa samalla säilytyskorille selkeän design-leiman. Monet meistä valitsevat säilytykseen muoviset säilytyskorit, koska ne ovat näppäriä ja käytännöllisiä.

Usein niiden ulkonäköön ei olla tyytyväisiä ja korit sijoitetaan komeroon tai muuhun sellaiseen paikkaan, josta ne eivät näy. SmartStore Basket on kori, jonka voi laittaa näkyville. SmartStore Basket on suunniteltu sopimaan vakiomittaisiin kaappeihin. Korin sivut ovat suorat, jotta se ei veisi tarpeettomasti tilaa, kun korit laitetaan vierekkäin. Sisäpuolelta reunat on pyöristetty, ja siksi koreissa voidaan säilyttää myös arkoja materiaaleja. Kaikki korit ovat yhtä leveitä ja saatavana on kolme eri korkeutta niin, että korien tilavuus on joko 8, 12 tai 16 litraa. Pienet reiät päästävät ilman kiertämään, mutta ovat niin pieniä, että niiden kautta ei mitään pääse putoamaan korista. SmartStore on täydellinen ratkaisu eteiseen, lastenhuoneeseen tai vaatehuoneeseen.

Meidän eteisessä oli aikaisemmin käytössä rottinkisia säilytyskoreja jotka olivat ihan siistejä mutta ajan myötä irtosi paloja ym roskaa. Nyt kokeilin nämä korit meidän hattuhyllylle ja siihen sopivat mainiosti. Villasukat yhteen ja lapaset toiseen. Nyt ne ovat helposti saatavilla eikä laatikot paina yhtään niin paljon kun entiset rottinkikorit. 

ort2.jpg

Bambukansi on todellinen katseenvangitsia ja sen avulla laatikot saa kivasti pinottua päällekkäin. Lastenhuoneessa nämä sopii hyvin autojen, Barbi-tavaroiden, Legojen ym säilytykseen ja esimerkiksi vaatehuoneessa voi säilyttää sukkia, vöitä, uikkarit ym.

ort8.jpg


ort1.jpg


ort7.jpg


ort4.jpg

Meillä yksi kori pääsi myös kotieläimelle, nimittäin kanin heinään säilytykseen. Olen väsynyt siihen että heinäpussista pursuu ulos kaikki heinät. Olemme kokeilleet heinän säilyttämistä esim Ikeakassissa  mutta se sininen iso kassi ei ole kauhean kaunis näky siellä lattialla. Tämä SmartStore kori on kovamuovinen ja kivannäköinen ja puisen kannen ansiosta voin pitää sitä koko ajan esillä - häpeämättä ! Ja-a, näillä säilytyslaatikoilla saa kaapin kun hyllyn siistiksi ja ovat myös edullisia ostaa enemmäkin. 

Mutta nyt arvontaan...

ort6.jpg

A R V O N T A

Nyt sinulla on mahdollisuus voittaa SmartStore-säilytyskorin itsellesi. Arvontaan osallistut tuttuun tapaan jättämällä kommenttia toimivan sähköpostiosoitteen kanssa. Kirjoita myös mitä sinä säilyttäisit näissä mahtavissa koreissa. 

Jätä kommenttisi viimeistään  1.3.


ort5.jpg

Lisää tuotteista voit lukea Orthexin kotisivuilta (klik)

Blogiyhteistyö - tuotteet saatu osanan yhteistyötä

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar