17 aug. 2014

Pisteet muuttuu tavaroiksi

Olen mukana M3 panelissa jossa vastataan kyselyihin ja siitä hyvästä saa kerättyä pisteitä jotka voi paneelimyymälässä vaihtaa tuotteisiin. Olen vuosien varrella kerännyt lautasia, sisustustuotteita ja kaikkea muuta kivaa. Pari viikkoa sitten saapui viimeisin hankinta panelin myymälästä; tiimalasi kananmunien keittoa varten. Syödään aika usein keitettyjä kananmunia aamuisin ja tämä oli kivannäköinen ja tuli tarpeen kun edellinen meni rikki aikoja sitten.



WP_20140816_007.jpg



Hiekkaa on kolme eri väristä - valkoista 3 min,  punainen 4 min ja harmaa 5 min. Niitä tarkkailemalla saa juuri sopivasti keittetyt kananmunat. -Tätä voi käyttää myös hampaidenpesussa, totesin lapsille yksi ilta ! Ehkä olisi kivempaa harjaa hampaitaan kauemmin jos olisi tiimalasia seurattavana.. ;))



WP_20140816_006.jpg



 



Tästä voit lukea lisää M3 Panelista:



" M3 Research on erikoistunut tekemään tutkimuksia internetissä. Kohderyhmämme koostuu aivan tavallisista ihmisistä, joita pyydämme kertomaan mielipiteensä erilaisista aiheista. Sinulta kysytään suhtautumistasi esimerkiksi


· nykyisiin tai uusiin tuotteisiin

· mainoksiin: sanomalehti-ilmoituksiin ja tv-mainoksiin

· ajankohtaisiin aiheisiin kuten terveyteen, politiikkaan ja urheiluun


Saamme mielipiteistäsi arvokkaita tietoja, joita voimme jalostaa edelleen. Kiitoksena avustasi saat pisteitä, jotka voit käyttää paneelimyymälässä tai puolivuosittaisissa arvonnoissamme. Jäsenyydestä ei aiheudu mitään kustannuksia. Emme myöskään lähetä roskapostia.



M3 Panel pyrkii keräämään tietoja markkinatutkimuksia ja mielipidemittauksia varten. Tiedot käsittelee M3 Research A/S. Kaikki tiedot esitetään yhteenvetoina, joten paneelin yksittäiset jäsenet pysyvät täysin nimettöminä.Teemme yhteistyötä yritysten, organisaatioiden, tiedotusvälineiden ja viranomaisten kanssa, jotka käyttävät tutkimuksia päätöksenteon pohjana tai arvioidessaan, kuinka tuote tai palvelu otettaisiin markkinoilla vastaan. M3 Panelilla on omat paneelit koko Skandinaviassa. Niissä noudatetaan kunkin maan lakeja ja asetuksia henkilökohtaisten tietojen tallentamisesta. M3 Panel sitoutuu lisäksi eurooppalaisen ESOMARin hyvin tiukkaan ICC/ESOMAR Code of Marketing and Social Research Practise -ohjeistoon. Tutkimuksiin osallistuminen on vapaaehtoista, mutta tutkimustemme laatu paranee merkittävästi, jos mahdollisimman monet vastaavat kyselyihin"



 



Jos haluat liittyä paneliin ja pisteillä saada kaikkea kivaa kotiin , laita sähköpostia minulle, missä ilmenee nimesi sekä sähköpostiosoitteesi. Saat viestin ja voit alkaa pisteiden keräämisen ja tavaroiden kerääminen..



 



hemmahosingeborg@hotmail.com



 



WP_20140816_003.jpg



Mukavaa alkavaa viikkoa kaikille. Kolme päivää työtä ja sitten vietän viikon Kretalla... jesss.....



WP_20140816_001.jpg

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

JAG FLYTTAR

 Tar mitt pick och pack och flyttar över till nouw.  Samtidigt byter bloggen namn till Vintage home Du hittar mej i fortsättningen på  www.n...