Tänä jouluna on monissa lehdissä ja sosiaalisessa mediassa näkynyt hieman uudennäköiset joulutortut. Vuosien varrella erilaiset joulutorttu-tekniikat on ollut esillä ja kokeiltu, mutta tämä jouluhiutale on ehdottomasti oma suosikkini.
Tänään saatte ohjeet tämän hiutaletortun tekemiseen ja lisäksi ihania jouluisia inspiraatiokuvia...
💓
Denna jul har man i många tidningar och på de sociala medierna sett en lite annorlunda jultårta. Under tidigare år har det dykt upp olika varianter och olika tekniker på de traditionella jultårtorna, men denna julflinga är absolut min egen favorit.
Idag får ni beskrivning på hur dessa julflingstårtor görs och dessutom lite härligt juliga inspirationsbilder...
Lumihiutaletorttu - Joulutorttujen uusi muoto
Snöflingetårta - Jultårtans nya utseende
Snöflingetårta - Jultårtans nya utseende
- Sulata taikainalevyt pakkauksen ohjeen mukaan / Låt degskivorna tina upp enligt anvisningarna på paketet
- Puolita taikinalevyt neliöiksi / Halvera skivorna till fyrkanter
- Lusikoi neliöiden keskelle noin ruokalusikallinen hilloa. Nipistä kaikki taikinan kulmat ylös ja painele kolot kiinni, niin että neliöstä muodostuu tiivis nyytti. / Sätt i mitten av fyrkanten ca 1 msk sylt. Knip ihop hörnen på bitarna uppåt och tryck hålen ihop, så att det blir ett litet knyte av varje fyrkant.
- Käännä nyytti toisinpäin, sileä puoli ylöspäin. / Sväng knytet upp och ner, den släta sidan upp
- Viillä taikinaan ensin neljä viiltoa ja niiden väleihin toiset neljä. / Skär i degen först fyra snitt och i mellan dessa, fyra till.
- Nipistele syntyneiden sakaroiden päät sormenpäillä teräviksi ja paina lopuksi tortun keskelle sormella keskusta. / Knip ihop hornen som uppstått i degen så de blir spetsiga och tryck till sist ner mitten på tårtan med fingret
- Paista lumihiutaletorttuja 225- asteisessa uunissa noin 12 min. Anna niiden jäähtyä hetki ennen herkkuhetkeä./ Stek tårtan i 225 graders ugn ca 12 minuter. Lår dem svalna en stund innan de äts.
- Koristele lumiliutaletortut tupruttamalla niiden päälle hieman tomusokeria juuri ennen tarjoilua./ Dekorera tårtorna genom att stö över lite florsocker .
Euklyptuskranssi - maailman helpoin kranssi Eucalyptuskransen - världens enklaste krans |
Lumihiutalemuotit, kauneimmat piparkakut Snöflinge-former, de vackraste pepparkakorna |
Ihanat tuoksuvat hyasintit - tässä Greengate mukeissa pieni asetalma Ljuvligt doftande hyacinter - här i en Greengate mugg som ett litet stilleben |
DIY - Lankasulka DIY - Fjäder av garn |
Jäälyhtyjä jossa koristeena kauniin väriset tulppaanit Islyktor dekorerade med vackra färggranna tulpaner |
Hyvää Joulua & God Jul
-Marika-
Instagram: @Marjakuja
Kiitos Lotta ♡
SvaraRaderaKiitos Sinulle Marika <3. Ihana että saimme nähdä sinun ihanat tunnelmalliset kuvasi <3 <3. Oikein hyvää joulua.
Radera