5 aug. 2018

Här var det retro

Jag och mannen besökte ett loppis här i närheten, precis som vi gjort de flesta söndagarna under sommaren. Det har blivit lite av vår gemensamma sommarhobby. Vi går runt i sakta mak och avslutar sedan vår loppistur med en kopp kaffe eller något kallt att dricka samt ett gott wienerbröd i solen. Lite eget mys är aldrig fel. 

Idag råkade vi komma till en försäljare som bara gjorde mig så glad. R e t r o

Orange, grönt, brunt, gult och rött - alltså vilken färgexplosion. Är verkligen ingen gillare av retro, varken färgerna eller stilen är något som jag vill ha i mitt eget hem. Men att se detta hav av färggranna grejer, gjorde mig bara så glad att jag måste stanna upp och ta fram mobilen för att fota. Detta ni ser på bilderna var bara en bråkdel av det som fanns, men jag täcktes inte stå och fotografera allt. 
Undrar om det är någon som haft en affär som sålt retro saker eller om det faktiskt är någon som haft sitt hem inrett så här färggrant? Det lär jag aldrig får veta,...
Hur är det med dej och retro?Önskar er alla en härlig start på den nya veckan.

Lotta

2 kommentarer:

  1. Men så härligt färgglatt!! Jag gillar att se på retrosaker, men inte allt som passar i just mitt hem. Beror lite på mönster och färgkombinationer :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hej Maria, så är det säkert de flesta tycker nuförtiden. Retroprodukter kommer definitivt bäst fram i en omgivning där man verkligen gått fullt ut när man inrett. Men visst minns jag dessa färgglada produkter från min barndom under 70-talet... ;)

      Radera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...