10 juli 2017

Fruitfunk-mellanmål

Har någon av redan hunnit smaka på Alfmix nya mellanmål? Alfmix har kommit ut med ett helt nytt mellanmåls-koncept i form av Fruitfunk-fruktbitar och bars. Har haft möjlighet att testa på dessa  verkligen goda små bitar. Dessa innehåller inga tillsatt socker eller konstgjorda färg-eller smakämnen och är både hälsosamma och goda. Temat kommer ur, för familjens minsta säkert välbekanta, Paw Patrol (Ryhmä Hau) och Minions-filmerna.

Produkterna passar bra åt barn då de har lågt glykemiskt index vilket betyder att de inte snabbt höjer blodsockret. Dessa mellanmål är perfekta att ta med sig på utfärder eller som att bjuda på på dagis när barnet har födelsedag. Fruitfunk innehåller inga allergener och passar därför sgs alla.Det finns alltså både jordgubbs- och bananpåsar som innehåller nyttiga mellanmål. Produkterna är glutenfria och innehåller inte heller nötter eller frön av något slag. De är dessutom både mjölk och laktosfria.Mellanmåls-bars hittar man med jordgubb eller äppelsmak. Här är det tillsatt spannmål och rostad morot och de innehåller mycket fibrer. Inte heller några tillsatta smak- och färgämnen.

Fast vår familj inte har några småbarn längre, kan jag rekommendera dessa som synnerligen goda mellanmål för hela familjen. Lätta att packa ner i strandkassen eller att ha i bilen på långa bilfärder.  Fruitfunk-mellanmålen hittar du i S-gruppens affärer redan nu och under sommaren kommer de att även vara till försäljning i K-affärerna. Du hittar dem på hyllan med torkade frukter och nötter.

Ha en fin start på den här veckan,

Lotta


Detta inlägg är gjort i samarbete med Alfmix 
#fruitfunk

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...