19 apr. 2017

Street Food

Även som Buzzador får man möjlighet att smaka på nytt. Under påsken gjorde vi Santa Marias Jerk Tacos som var himla goda och hade verkligen en annorlunda smak än de vi vanligen brukar göra. I dessa Street Food-serie finns det tre rätter att välja mellan; Smokey Pepper Burgers, Pulled Salmon Wraps och sedan den vi gjorde. Valde denna eftersom vi alla tycker om höna och visst blev det gott.
Läcker broiler som stektes i ugnen med svartpeppar-ostkumminblandning. Själva tacosen smakade lite kokos vilket var spännande. Tacosen var också kryddad med svartpeppar och man kanske kan tro att de var starka men så var det inte alls. Vi fyllde dem med hönan, sallad, avokado, gurka och tomat och på alltsammans satte vi den gula mangosåsen och var pricken över i;et.





Dessa Street Food måltider passar fint till både vardags och till fest och har det där lilla extra som man ibland vill ha. På bara 20 minuter kan du enkelt få till stånd en supermiddag med hjälp av dessa läckerheter. 

Lotta
#streetfoodbuzz #santamariafinland #buzzador

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

JAG FLYTTAR

 Tar mitt pick och pack och flyttar över till nouw.  Samtidigt byter bloggen namn till Vintage home Du hittar mej i fortsättningen på  www.n...