14 sep. 2015

Äntligen har vi ett nytt badrum

Äntligen kan jag visa upp vårt sprillans nya badrum och den nybyggda bastun. Jobbigt var det ätt vara utan dusch och bastu men vi är så nöjda. Har riktigt haft angst när alla våra saker skulle tillbaka in - vill nämligen inte "rådda till det". Men som tur har vi nu ett spelgelskåp dit det rymms en hel del. Ännu är inte allt på sin plats och jag saknar något fiffigt att ställa alla schampo - och tvålflaskor på... Hur har ni fixat det utan att det ser gräsligt ut? Tycker alla hyllor för dessa är så fula..



Däremot älskar jag vår dusch som har ett så mjukt och skönt vattenfall. Både själva duschstrålen och den andra delen ( vad heter den nedre delen? ). Den forsar ut som ett vattenfall och är så fint - lite annorlunda. Kaklena på väggen är stora och, jo vita. Manen tyckte till en början att de var sterila men efter att han vant sig lite och sedan vi fått lite grejjer uppsatta, är även han nöjd. Wc-byttan är av IDOs serie Seven som är stilren och har inbyggd Fresch wc- uppfräschare/doft.



nn.jpg



Ikeas gamla wc-hylla har fått följa med. Vägghyllan av samma serie (Rönnskär) har jag tyvärr inte ännu hittat plats för. Badrummet är inrett i svart och vitt eftersom golvet nu är mörkgrått. Lavoaren är IDOs Trevi - lavoar som även den är enkel men vacker till formen.



f.jpg



y.jpg



Och bastun då? Härligt ljus panel - man bara önskar att den aldrig skulle mörkna som man ju vet att de sakta med säkert gör. Det ljusa gör att den känns tusen gånger större än den var tidigare fast m2 är helt de samma. Rundade kanter på bastulaven gör att det är väldigt bekvämt att sitta. Redan nu har det blivit många härliga bastukvällar...



Bastudörren byttes ut, från att ha varit en glasdörr med träkanter och fula X av trä vid fönsterrutorna ( superjobbiga att tvätta) har vi nu en stor glasdörr som även bidrar till att det känns stort och luftigt. Ja, vi är verkligen nöjda.



yyyyy.jpg



 



bb.jpg



Och om man har sådan tur som vi har , att det finns hela två fönster i badrummet och ett i bastun - ja, då kan man stå i duschen eller sitta i bastun och titta på den vackra naturen utanför. Bara såå vackert.



yyyyyyy.jpg



Ha en trevlig start på veckan och glöm inte att delta i utlottningen av det vackra Valona-halsbandet (klick) 



Lotta

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

JAG FLYTTAR

 Tar mitt pick och pack och flyttar över till nouw.  Samtidigt byter bloggen namn till Vintage home Du hittar mej i fortsättningen på  www.n...