19 mars 2015

I just l-o-v-e them

Kun aurinko paistaa terassilla ei voi kun pistää kupit tarjottimelle ja mennä ulos nauttimaan. Niin tein viikonloppuna ja sain myös muu perhe ulos aurinkoon . Päätin kattaa ihanilla Happy Mugsilla sillä ne ovat kun ovatkin suosikikupimme . Sain viime viikolla lähetys Sisustus Tähtihetkstä, joka myy Krasilnikoffin mukit ja  -- tykkään n-i-i-n !!



st9.jpg



 



st8.jpg



Mukit ovat kivoja niin arkikahvitteluun, kun jos vieraita tulevat kyläilemään. Mielestäni on ihanaa pistää esille joukon kivannäköisia mukeja ja jokainen ottakoon se mistä silmä pitää. Minun mukien joukossa on ihanaia lausahduksia kun  Follow your dream, You are Perfect, Faith hope love, Magic is something you make ym ym.. Joukossa myös ihania harlekin-kuvioihin somistettuja  mukeja sekä ilman tekstiä, esim ihania tähtimukeja. Jokaisessa mukissa on kuitenkin se hieno tähti sisäpuolella.



st2.jpg



Näista joimme viikonloppuna kahvia kevätauringossa ja lapset nauttivat kaakaosta. Samalla sain haravoitua takapihaa ja nyt sitten piha on jo aika lailla kevätkunnossa. Halusin uudet ulkokalusteet, nykyiset puiset ovat ihan yees mutta sieluni kaipaa polyrottinkiset - ajon viettää monta ihanaa päivää meidän terdellä.



st1.jpg



 



st4.jpg



Taas kerran tuli mieleen miten upeasti nämä mukit sopii lahjaksi. Kohta on koulujen ja päiväkotien kevätjuhlat ja tällaisesta mukista minä ainakin tulisin ikionnelliseksi. Käy katsomassa Sisustus Tähtihetken mukitarjontaa ja tilaa hyvissä ajoissa mukit tarhatädeille ytai vaikka ylppärilahjaksi.. Samalla saat tilattua ihana Joel Jyrinki kortti (klik) pakettikortiksi.



st6.jpg



 



st5.jpg



 



st10.jpg



 



st7.jpg



 



st9.jpg



Tänään on ohjelmassa tapaaminen vanhojen lapsuudenkavereiden kanssa ja ennen sitä hieman kotitöitä.  Vielä ehtii osallistua arvontoihin - eli Issis design Smycken-koru- sekä Kevätmessu-lippu-arvontaan. Molemmat päättyvät huomenna, perjantaina. Oikeassa laidassa suora linkki molempiin .



Nyt kotihommiin,



Lotta

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

JAG FLYTTAR

 Tar mitt pick och pack och flyttar över till nouw.  Samtidigt byter bloggen namn till Vintage home Du hittar mej i fortsättningen på  www.n...