20 feb. 2015

Happy Mugs makes me happy

Moikka kaikille!



Tilasin viime viikolla hieman uusia mukeja  Sisustus Tähtihetkestä. Tykkään kovasti Krasilnikoffin Happy Mugsista ja nyt sitten kotiutui lisää niitä. Hieman hempeitä väreja näin kun mennään kohti kevättä .



IMG_5536.jpg



 



IMG_5537.jpg



 



IMG_5538.jpg



Hieman tähtiä saa myös astioissa olla, vai mitä? Uutuusmukina tuli tilattua väri Charcoal eli hiilenharmaa . Niin kaunis ja sopii mainiosti  meidän Perfect Home Victoria-mukien joukkoon. En olekaan juonut kahvini muista mukeista kun näistä. Nämä tekstilliset mukit ovat kiva lahja, esim toi Home is where my mom is , ois kiva äitienpäivälahja ja Magic is something you make sopii täydellisesti rakkaalle ystävälle.



IMG_5532.jpg



 



IMG_5531.jpg



 



IMG_5533.jpg



 



IMG_5530.jpg



 



IMG_5529.jpg



 



IMG_5528.jpg



Parin päivän hiihtolomaa on loppumassa. Kävimme eilen uimassa ja niin teemme tänäänkin. Eilen halli oli melkein tyhjä joten oli oikein kivaa polskuttaa siellä yksinäisyydessä. Huomenna saapuu muuten Zelected by House- tuotteet jotka tilasin jonkun aikaa sitten kun kävin ekassa esittelyssä. Odotan innolla. Joudun ehkä sisustuamaan uudelleen hieman että nämä uudet ihanuudet pääsevät oikeisiin paikkoihin.



 



Muistakaa äänestää kuvani Sisustuskauppa.com :in Yankee Candle valokuvauskilpailussa. Kuvani on se ensimmäinen ekassa rivissä. Äänestykseen pääset tästä..



https://apps.facebook.com/yankeecandlekisa/



 



Ja tietty pitää muistuttaa blogiarvonnasta joka on käynnissä josta voit voittaa itsellesi Orthexin SmartStore Basket säilytyskorin.. Arvontaan pääset tästä . Arvonta kestää 1.3 asti .



Heipparallaa,



Lotta

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

JAG FLYTTAR

 Tar mitt pick och pack och flyttar över till nouw.  Samtidigt byter bloggen namn till Vintage home Du hittar mej i fortsättningen på  www.n...