26 jan. 2015

Zelected by Houze

Huomenta!



Niin viikonloppu vierähti taas. Lauantaina minut oli kutsuttu blogitreffeille / sisustuskutsuille - tarkoitus oli tutustua Zelected by Houze-tuotteisiin ystäväni Tinin kotona. Tini kirjoittaa blogia Tinis vita hem ja olemme tutustuttu blogien kautta monta vuotta sitten. Tämä oli ensimmäinen kerta kun pääsin hiplaamaan ZbH upeita sisustustuotteita ja- wow, miten paljon kivaa oli. Niin kuin tiedätte ole vannoutunut Perfect Home-fani mutta kun näin näm tuotteet huomasin miten hyvin ne sulautuu minun valkoiseen sisustustyyliin. Mallistossa oli paljon metallia josta olen pikkuhiljaa itse ottanut sisustukseen mukaan.



IMG_9531.jpg



 



13.jpg



Mustaa, valkoista, beigeä ja marokkolaistyyppisiä kuosia löytyi textiileistä . Tyynynpäällisissä on tähtiä, raitoja, norsuja , Buddha-patsaita mutta myös tyylikkäitä yksivärisiä päällisiä kauniilla isoilla kookosnapeilla.. Tarjolla oli nahkamattoja, kaitaliinoja sekä ponchoja ihanissa väreissä.



IMG_9528.jpg



 



7.jpg



Näistä pastellivaaseista ja kupeista tykkäsin kovasti, taitaa olla seuraava ostos. Sisustuksellisesti olen "yksinkertainen" eli tykkään sisutaa yksinkertaisesti ja yksinkertaisilla tavaroilla. Nämä kauniit metalliset kynttilänjalat olin jo aikaisemmin bongannut luettelosta ja nyt minä ne sitten tilasin.



3.jpg



 



2.jpg



Kauniita tuikkulyhtyjä kauniilla helmiäiskuorella- todella hienoja



1.jpg



IMG_9532.jpg



9.jpg



Tyyynpäällisiä oli hurja määrä ja koska olen hieman hurahtanut mustaan , ostin kaksi tähtityynyä mustilla tasseleilla. Odotan innolla että saan ne sohviini. Tasselit olivat muuten kiva lisäys. Niitä saa siis ostaa erikseen ja olisin voinut osataa useampaa vaikka avaimenperään. Hienoja!



14.jpg



Uuteen Zelected by Houze katalogiin pääset tästä. Taidan kevään aikan järjestää ZbH-kutsut- oli ne vaan sen verran ihania kaikki tuotteet. Kiitos Tini että järjestit kutsuja ja kiitos Sailalle kivasta esittelystä!



Mukavaa alkavaa viikkoa,



Lotta

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

JAG FLYTTAR

 Tar mitt pick och pack och flyttar över till nouw.  Samtidigt byter bloggen namn till Vintage home Du hittar mej i fortsättningen på  www.n...