4 jan. 2015

Tervetuloa meille - keittiö

Hei taas!



Ajattelin näin vuoden alussa näyttää teille miten asutaan. Aloitan KEITTIÖSTÄ ! Asumme kaksikerroksisessa paritalossa jossa keittiö sijaitsee alakerrassa olohuoneen vieressä. Keittiössä työtasot ovat L-muodossa ja olisin toivonut että tasoa oli vielä ikkunan alla- olisi mahtavaa tehdä töitä katsoen samalla ikkunasta ulos. Kakki keittiönkaapit ovat valkoisia ja olenkin parista kaapista ottanut ovet pois. Alakaapissa olen laittanut tilalle valkoiset pellavaverhot ja yläpuolella olevaan kulmakaappiin työnsin mikron.



 



IMG_5159.jpg



Tällä hetkellä keittiössä vallitsee musta-valkoinen värimaailma . Valkoinen pöytä vaihtui mustaksi noin kuukausi sitten kun sain päähni maalata pöytä mustaksi. Kuvissa pöydän peittää ihana kerniliina Petit Noel joka tulee Sisustus Tähtihetkestä ( siellä se onkin nyt tarjouksessa joten hopi hopi sinne tekemään tilauksen ensi jouluksi ) . Keittiöntuolimme ovat Ikean mallistoa ja olenkin maalannut tuolien jalat myös mustaksi.



IMG_5160.jpgx



Myös keittiömme kakkelit ovat rumanvärisiä, beiget, olen miettinyt niiden maalamista mutta en ole vielä uskaltanut ryhtyä siihen. Keittiössä sijaitsee myös oma pieni työ/blogipisteeni jossa voin rauhassa jättää tavaroitani esille jos olen kirjoittamassa jokin lehtijuttu. Täällä tykkään istuskellä yömyöhään ...



IMG_5173.jpg



 



IMG_5170.jpg



 



IMG_5171.jpg



IMG_5165.jpg



Tykkään valkoisesta porsliinista ja hyllyillä on yksi ja toinen kulho. Kirppiksellä katson aina vanhoja astioita ja silloin juuri valkoiset, hieman kulahtaneet tarjoiluastiat kuuluvat suosikkeihin. Myös tarjottimet, hopeiset sellaiset, saavat sydämen sykkimään erityisen lujaa. Niitä keittiössämme on monia, pieniä ja suuria, ja ovat muuten todella kovassa käytössä .



IMG_5176.jpg



Tässä siis hieman kuvia keittiöstä. Saa nähdä mikä huone on niin siistissä kunnossa että sitä kelpaa kuvata teille. Se sitten seuraavaksi.



Mukavaa sununtaita kaikille,



Lotta

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

JAG FLYTTAR

 Tar mitt pick och pack och flyttar över till nouw.  Samtidigt byter bloggen namn till Vintage home Du hittar mej i fortsättningen på  www.n...