14 jan. 2015

A R V O N T A

A R V O N T A



No niin, aloitellaan tämä uusi vuosi kivalla arvonnalla jossa palkintona ihana Krasilnikoffin travel-muki.  Posliinisella termosmukilla on silikonikansi joten voit ottaa kahvisi esimerkiksi autoon mukaan . Minä käytän tätä "coffeé to-go"-mukia joka päivä sillä aina on niin paljon juttuja kesken että kahvi ehtii syystä tai toisesta kylmetä - mutta hei - ei enää! 



Sanoohan ne että kylmä kahvi kaunistaa, ei se kuitenkaan ole sen arvoista...

Mukin väri on kaunis vaaleanhempeän sininen valkoisilla tähdillä. Talvisen kaunis. Muki on helppo käyttää ja helppo pitää puhtaana ja on todella reilun kokoinen ( 15 cm korkea) . Omat lapset tykkää myöskin käyttää mukia esimerkiksi kaakaon juontiin.



IMG_9536.jpg



Olet mukana kun käyt Facebookissa tykkäämässä Sisustus Tähtihetkestä ( klik) ja kommentoit tätä postausta . Toisen arvan saat jos vielä peukutat Hemma hos Ingeborg (klik) ja jaat kilpailukuva kavereille. Kerrothan kommentissa oletko mukana yhdellä vaiko kahdella arvalla.



Arvonta päättyy 31.1



Sisustus Tähtihetkeen on muuten tulossa paljon uutta kivaa kevään aikana..lisää siitä myöhemmin.



termosmuki%20sininen.jpg



Tämä postaus on tehty blogiyhteistyönä Sisustus Tähtihetken kanssa

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

JAG FLYTTAR

 Tar mitt pick och pack och flyttar över till nouw.  Samtidigt byter bloggen namn till Vintage home Du hittar mej i fortsättningen på  www.n...