31 dec. 2014

Thank you for this year - 2014

Hyvää vuoden viimeistä päivää !



Blogimaailmassa on tapana näin vuoden viimeisenä päivänä, katsoa hieman taaksepäin edellistä vuotta. Olen koko aamun istunut kalenteri kädessä samalla selailemassa vuoden kaikki tietokoneella olevat kuvani ja sieltä sun täältä poiminut osan teille näytettäväksi. Kun näin käy läpi vuoden , ymmärtää miten paljon vuoden aikana ehtiikin tapahtua. Tässä siis pieni pala minun vuodestani 2014:



tammikuu.jpg



Tammikuun alussa vietimme heti vanhimman pojan 18 v-päivä. Halusin raikkauta kotiin joulun jälkeen ja ostin vuoden ensimmäiset tulppaanit- valkoiset tietenkin. Valkoinen sisustus muuttui hieman tummemmaksi ja huomasin kaipaavani mustaa sekä harmaa valkoisen lisäksi.  Yritin myös karsia hieman tavaroita pois - less is more-tyyliin ja huomasin sen olevan aika vaikeaa. En halunnut luopua mistään...(joten kaapit edelleen täynnä)



helmikuu.jpg



Helmikuussa saimme nauttia lumesta. Kotimme pääsi mukaan Ikea Family Live-magaziniin johon kuvasimme paljon kuvia jotka sitten julkaistiin heinäkuussa. Myös kylpyhuoneemme sai pienen up-dateauksen. Helmikuussa nuorimmainen täytti 13 vuotta ja juhlimme häntä. Iho-onglmien takia pääsin vihdoin ja viimein (vuoden kärsimysten jälkeen) hoitoon ja sain diagnoosin ja lääkkeitä. Uusi elämä alkoi! Ostimme uuden astiapesukoneen .



 



maaliskuu.jpg



Maaliskuussa järjestin ystävilleni vuoden ensimmäiset Perfect Home-kutsut. Sain myös hieman uutta sisustusta muualta, famuni vanha pöytä sekä vanha seinäkello. Niiden sijoittaminen oli vaikeampi kuin kuvittelin sillä ne ei aluksi oikein sopinut valkoiseen maailmani ja kesti kauan ennen kun silmäni tottuivat tummaan sävyyn. Kävimme myös tyttäreni kanssa messuilla ja ostin ensimmäiset magneettikoruni johon nyt olen aivan hullaantunut. Käytän korvakoruja, sormusta sekä rannekorua JOKA päivä ja voin niiiin hyvin. Auringoisestä keväästä saimme nauttia ja ostin ihanan hortensian joka muuten kukki mahtavasti melkein oko kesän.



huhtikuu.jpg



Huhtikuussa kävimme työporukan kanssa Tukholmassa. Kivaa oli. Keittiömme sai valkoisen pienemmän pyöreän pöydän joka muutti keittiömme ilmeen ihan totaalisesti. Kaappien tyhjennys oli alkanut ja pidin kotonani kotikirppiksen. Saimme nauttia läpimistä säistä jo huhtikuussa (en tosin muista mutta näköjään tytär on ratsastanut pelkällä topilla). Poikien huoneessa teimme muutoksia ja odotimme pääsiäistä. Pidin PartyLite-kutsut kotonani ja sain taas kynttilävarastot täyteen ! Huhtikuussa kävin laajoissa tutkimuksissa saamani diagnosin takia mutta onneksi mitään vakavaa ei löytynyt- puuh!



toukokuu.jpg



Toukokuussa lasten huoneiden järjestykset jätkuivat ja pikkuhiljaa kaikki kolme olivat tyytyväisiä, vietime äitienpäivää ja järjestin ekat Magnetix-magneettikorukutsut. Mukavaa oli ja sain kuulla paljon hyvää näistä mahtavista koruista johon myös ystäväni ovat hurahtaneet. Kävin ottamassa kaksi koepalaa käsivarresta. Pelkäsin kuoliaaksi mutta toimenpide ei sattunut, puudutuksen jälkeen, yhtään. Toukuun lopussa olikin kevätjuhlien aika ja ansaittu kesäloma alkoi lapisille. Aloitin taipaleeni CASAssa ja siirtymiseni tänne vei aikaansa.



kes%C3%A4kuu.jpg



Kesäkuussa nautimme ihanasta säästä, ensimmäiset kesäkukat nousivat jo maasta. Vietimme minun sytymäpäiväni . Pitkä kesälomani alkoin juhannuksena ja vietin mahtavia aurikopäiviä lasteni kanssa. Mies töissä ja sain paljon tehtyä kotona. Juhannusruusu kukki mahtavasti juhannukseksi ja vietimme keskikesänjuhlaa ihanien ystävien kanssa. Kävimme Korkeasaaressa jossa vietimme yhden todella lämpimän päivän ja kävimme pienillä pyöräretkillä poikien kanssa kun tytär oli töissä.



hein%C3%A4kuu.jpg



Heinäkuussa auriko paistoi lämpimästi ja nautimme rannalla harva se päivä. Olemme oikeita auringonpalvojia koko perhe ja näin olleen korkeat lämpötilat ovatkin parhaat. Söimmi vuoden ekat ravut ja vietimme osan lomastamme Ahvenanmaalla jossa käymme joka vuosi. Sisutuspuolella oli hiljaa (en ehtinyt) mutta sain laitettua itselleni pienien työ/blogi-nurkkaukseen keittiöön. Pihan pioni kukki vihdoin- siirsin sen pari vuotta sitten ja sen jälkeen en ole saannut nauttia kukinnasta.



elokuu.jpg



Elokuussa ostin keittiöön uudet verhot ja ilme muuttui taas. Valkoiset hennot raidalliset verhot sopi erittäin hyvin uuden valkoisen ruokapöydämme kanssa yhteen ja keittiöön tulvi nyt aurinkoa. Kävimme kirppiksillä ja teimme mahtavia löytöja (juu, vaikka kaappeja piti saada tyhjäksi). Olimme Linnanmäellä yksi ilta ja oli hauskaa. Siellä voitin onennpyörällä ison säkillisen Chipsejä ...Elokuun kohokahta oli Kreikan -matka joka oli kaikilla tavoilla m a h t a v a - aurinkoa, aurinkoa, aurinkoa. Lapset uivat aamusta iltaan ja mina nautin lämmöstä. Matkasta saimme energiaa jaksaa synkän syksyn läpi .



syyskuu.jpg



Syyskuu oli todellakin synkkä kuukausi, kesä oli ohi ja nyt piti tsempata eteenpäin. Ostin ensimmäiset Iris-lightsit ja rakstuin niihin. Kävimme metsässä joka viikonloppu , joko sienestämässä tai sitten luonnomateriaaleja hakemassa minulle. Kävin Habitare-messuilla ja olin viikon sairaslomalla. Syyskuussa nuorimmainen oli leirikoululla Pukkilassa. Vietimme myös 1 v - hääpäivää.



lokakuu.jpg



Lokakuussa vietimme tyttären 22 v-päivää ja järjestin taas Perfect Home-kutsut. Ostin ihanan maton josta olen niin tyytyväinen. Tein muutoksia tulikaapissa ja maalaus-into otti vallan ja maalasin koreja minkä ehdin . Korjasimme sipuleita kasvimaalta ja siinä oli vasta homma. Kuivaus kesti kauan koska oli oikea sadekausi menossa. Mutta sipuleita on koko vuodeksi! Tyttäreni jäi työttömäksi ja haki ahkerasti tallityötä. Kuukauden kohokohta oli CASA-laisten hieno Tallinnan-matka joka oli aivan mahtava kokemus. Ensimmäiset pikkukuuset raahasin metsästä. Lokakuussa vietimme myös syyslomaa ja kävin korukursilla. Tein ihania koruja itselleni ja muille joululahjaksi!



marraskuu.jpg



Marraskuussa olin viikon palvelulomalla ( 15 vuotta työpaikalla) ja nautin suunnattomasti. Seuraa oli kun tytär oli työttömänä vielä ja kävimme Tallinnassa. Aloitin mahtavan blogiyhteistyön Sisustus Tähtihetken (klik) kanssa; ihana liike -hienot tuotteet! Loppukuusta kotimme olikin jo joulutunnelmissa ja aloitimme varovaisesti pikkujolun viettoa. Ensimmäiset hyasintit muuttivat meille ja adventtikynttelikkö laitettiin valmiiksi. Vietimme isänpäivää sekä isämme syntymäpäivää. Meidän isä saikin aamukahvia ja laulua sekä lahjoja kaksi peräkkäistä päivää . Kuun lopussa oma äitini täytti 70 vuotta ja juhlimme häntä sukulaisten ja ystävien kesken.



 



joulukuu.jpg



Joulukuussa järjestin vuoden toiset PartyLite-kutsut ja ostin kivasti kynttilöitä koko jouluksi. Vietimme juhlavasti maamme itsenäisyyspäivää kotona. Söimme juhlaillallisen ja skåålasimme kuohuviinillä. Valmistimme kodin jouluun ja keittiössä leivottiin niin joulutorttuja kun pipareita. Sopivasti jouluaatoksi saimme paljon lunta ja lämpötila laski kivasti jopa - 17 asteen. Siskoni perheineen vietti joulun täällä Suomessa ja oli kivaa nähdä heitä taas. Syötyä on tultu ja kilot jotka mukavasti sain pois ennen joulua tuli varmasti takaisin (en ole viitsinit edes käydä vaalla). Joulun jälkeen kävimme 13 v kanssa Eestissä ihastelemassa jouluisen Tallinan joulutoreja ja olipa kiva matka.



 



Nyt sitten on aikaa kiitellä tästä vuodesta.



Kiitoksia kaikille lukijoilleni, kaikille ihanille bloginaapureille CASAssa ja kaikille yhteistyökumppaneille. On ollut aivan supermahtava olla osana suurta iloista CASA-perhettä ja luoda uusia tuttavuuksia ympäri maata. Pakko myös kiittää perhettä- monet ovat ne tunnit jotka olen hääräillyt blogini ympärillä. Tiedän että he hermostuvat välillä - mutta sen arvoista se on, sillä viihdyn blogini parissa erittäin hyvin, ja jos minä saan tehdä sitä mistä pidän olen aivan varmasti parempi äiti/vaimo...



 



HYVÄÄ UUTTA VUOTTA



2015



 



Rakkaudella,



Lotta

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

JAG FLYTTAR

 Tar mitt pick och pack och flyttar över till nouw.  Samtidigt byter bloggen namn till Vintage home Du hittar mej i fortsättningen på  www.n...