25 nov. 2014

Ihana b l i n g o & arvonta

Hei kaikille taas!



Olen saannut mahdollisuuden tutustua ihanaan b l i n g o - nimiseen ruotsalaiseen muotiyritykseen jonka muotivaatteita myydään kotikutsuilla sekä webshopin kautta.  b l i n g o n lähtökohtana on että kaikilla pitää olla mahdollisuus ostaa laadukkaita vaatteita kohtuuhinnalla. b l i n g o ssa löydät rockin ja romanttisen tyyliin välillä olevia ekologisesti valmistettuja vaatteita ja vaatteita löytyy lapsille ja naisille sekä myös kodinsisustustuotteita ja koruja.



 



hemmahosingeborg-q.jpg



Vaate johon valitsin itselleni  b l i n g o n  valikoimista oli Gaila Tunika johon ihastuin kovasti. Tykkään arkisin pukeutua rennosti mutta aina silloin tällöin joudun pukeutumaan juhlallisesti ja silloinkin tämä tunika on oikea aarre - se nimittäin sopii jokaiseen tilaisuuteen. Mukava materiaali, tunika laskeutuu mukavasti ja on helppo käyttää niin arkeen kuin juhlaan. Edessä roikkuu muuten makeet mokkanauhat jolla kaula-aukko voi sitoa kiinni jos haluaa. Niin mun tyyliä....



image.php.jpg



 



b  l  i  n  g  o



 



hemmahosingeborg-x.jpg



Meikäläinen peilin edessä tunika päällä....



 



Sain myös ihanan pehmeän Gosa-huovan joka on niin pehmeä ettei tahdo muuta kun käpertyä siihen. Huopa on reilunkokoinen , 130 x 170 cm, ja meidän viisihenkisessä perheessä siitä nyt riidellään . Pikkuprinssi sai tänään katsoa telkkaria sen alla - onnenpekka !



hemmahosingeborg-hf.jpg



Huovassa on muhkeita hapsuja jotka tekevät huovasta kivannäköinen - sanoisinpa yleellisen näköinen. Tästä Gosa-huovasta on myös muitakin värivaihtoehtoja ja mallistosta löytyy myös muita kivoja huopia ja tyynyjä. Löysin muuten ihanat verhotkin...  ;)



hemmahosingeborg-bv.jpg



 



hemmahosingeborg-cs.jpg



Tässä pieni näyttö koruista sekä sisustustuotteista. Sudenkorentokorut ovat niin kivoja että ajattelin tilata itselleni tuo kaulakoru. Kaikki niin yksinkertaista mutta kaunista ja ajatonta niin kuin b l i n g o n  vaatteetkin.



Ja tiedättekö mitä, rakkaat lukijat, minulla on teille yllätys....



oi.jpg



b l i n g o tarjoaa jokaiselle mahdollisuuden voittaa ihan oman Gosa-huovan.



Olet mukana kun käyt  b l i n g o n  kotisivuilla(klik)ja kerrot minulle mikä on suosikkituotteesi juuri nyt myynnissä olevasta mallistosta. Toisen arvan saat kun käyt tykkäämässä b l i n g o s t a  sekä Hemma hos Ingeborgista ( klik ) Facebookin puolella. Kerro kommentissasi monellako arvalla osallistut. Blogittomat /anonyymit osallistujat - laittakaa kommenttiin sähköpostiosoite!



 



Juuri nyt b l i n g o hakee uusia jälleenmyyjiä kevätsesongille joka starttaa 31.1.2015. Kiinnostaako ? Tästä voit lukea lisää myyntityöstä  Jos taas kiinnostuit järjestämään mukavat kotikutsut- lue tästä miten se järjestyy,



 



hemmahosingeborg-gh.jpg



Voittaja arvotaan torstaina 18.12 joten voittaja saa palkinnon mukavasti jouluksi.



 



O N N E A  A R V O N T A A N



 



Tuotteet saatu blogiyhteistyönä

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

JAG FLYTTAR

 Tar mitt pick och pack och flyttar över till nouw.  Samtidigt byter bloggen namn till Vintage home Du hittar mej i fortsättningen på  www.n...