30 okt. 2014

Osa 1 - CASAlaiset kohti Tallinnaa

Viime viikonloppuna 13 kpl CASAlaista suuntasivat kohti Tallinaa hienolla Eckerö Linen m/s Finlandialla. Vastassa oli Eckerö Linen sekä Matka Vekan edustajat jotka ohjasivat meidät kivaa loungeen missä vietimme suurin osan laivamatkasta shamppanjaa juoden ja hyvää aamupalaa syöden. Jotkut CASAlaisista olivat jo tuttuja keskenään mutta minä en ollut tavannut heistä ketään aikaisemmin. Juttu luisti heti alusta ja sain nopeasti huomata että kaikki olivat juuri niin mukavia kun olin blogien perusteella ajatellutkin.



DSCN1609.jpg



Ennen kuin saavuimme Tallinaan meidät vietiin tutustumiskierroksille jotta saataisiin ihastella m/s Finlandia. Kyllä oli upea laiva täynnä sisustuksellisiä yllätyksiä. Laivassa oli baarit ja ravintolat nimetty "satamatermeihin" ja niin laivasta löytyikin esimerkiksi Bar Nosturi, Pub Telakka, Cafeteria Satama sekä Pub Jätkäsaari .



dft-crop.jpg



Sisustus oli huoliteltu ja hyvännäköinen ja oli ilo kävellä ympäri laivaa. Tiesittekö että Finlandialla on "fanikatsomo" joka perjantai 19.11 asti? Silloin yökerhossa katsotaan isolla sceenillä Vain elämä-ohjelmaa. Laivalla esiintyy myös runsas joukko tähtiesiintyjiä ympäri vuoden.



DSCN1619.jpg



 



DSCN1624.jpg



 



DSCN1631.jpg



Laivalla oli sisustuettu kivasti myös istumatilat. Yhdessä tilassa oli siistit musta-valkoiset tuolit ja toisessa jäätiin suu auki kun oli täynnä Tolix-tuoleja...(tiedätte ne ihanat metallituolit -kuvassa alempana ). Olisin voinut viedä yhden tai kaksi kotiin...tai viisi !  ;)



DSCN1628.jpg



DSCN1635.jpg



Valaistuspuoli oli myös ajateltu innovatiivisesti. Laiva oli täynnä upeita valaisiamia. Yhdessä baarissa katto oli täynnä ylösalaisin laitetuista lampuista. Mahtavan näköistä...



DSCN1615.jpg



Matkastamme on kertakaikkiaan niin paljon kerrottavaa että ajattelin ihan pikkuaskelin kertoa teille siitä.  Tänään siis hieman laivamatksastamme kohti Tallinaa ja CASAlaisten pikkujouluja.. Ne vasta mahtavaia oli.



Eli seuraavassa postauksessa kuulette lisää.



Suuret kiitokset todella mahtavasta laivamatkasta Matka-Vekka ja Eckerö Line !



 



 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

JAG FLYTTAR

 Tar mitt pick och pack och flyttar över till nouw.  Samtidigt byter bloggen namn till Vintage home Du hittar mej i fortsättningen på  www.n...