25 sep. 2014

Nail art

Ostimme tyttären kanssa kimpassa kivan kynsienkoristelusetin . Paketissa on kuusi väriä jossa toisessa päässä on tavallinen kynsilakka ja toisessa ohut koristelypuoli. Nails supreme professional nail art - niminen pakkaus on erittäin helppo käyttää .

DSCN1328.jpg

Näillä voi suunnitella aivan super hienoja taideteoksia mutta itse tykkään koristella vain yksi tai kaksi kynttä - ja ihan pienillä silmänvangitsioilla. Tyttäreni sen sijaan uskaltaa jo hieman revitellä koristelussa. Koristelut tehdään ohkasella "pipetillä" ja niitä voi tehdä suoraan vanhan lakan päälle .

DSCN1453.jpg


DSCN1448.jpg

Värivaihtoehdot ovat valkoinen, keltainen, pinkki, sininen, musta ja sitten vielä kimalteleva hopeinen. Värit poistetaan ihan tavallisella kynsilakanpoistoaineella joten ei hätää, jos vaikka ekan kokeilukerran jälkeen koristelu ei oikein mennyt nappiin. Itselläni on akryylikynnet ja varsinkin juuri ennen huoltoa, haluan itse viedä huomion pois rumista kohdista tällaisella pienellä koristelukikalla.

DSCN1476.jpg

Aika makee juttu, eikös?

Löysin vielä videon missä näytetään lisää:

KLICK

cats-crop.jpg

Terkkuja,

nimimerkki "varovainen koristelija"

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

JAG FLYTTAR

 Tar mitt pick och pack och flyttar över till nouw.  Samtidigt byter bloggen namn till Vintage home Du hittar mej i fortsättningen på  www.n...