söndag 18 december 2016

Granen står så grön där i hörnet

Hej på er alla,

Idag är det den fjärde adventssöndagen och här hemma känns det konstigt tomt denna morgon då två av barnen jobbar fastän vi andra är hemma och förbereder julen. Här händer just nu en massa, vi gör julgodis, dekorerar och packar julklappar lite om varannat. Julmusiken spelar nonstop musik och det doftar ljus. För tillfället flödar matbordet över av allt tänkbart som skall göras och jag hoppas jag får det bort innan det är matdags.
Granen står klar i hörnet av vardagsrummet och i år blev det en julgran i en mindre variant och den passar riktigt bra där i min uttänkta korg.


Granen är dekorerad med vita dekorationer precis som förra julen och den blev fin även i år tycker jag. I år fick jag ingen med när jag pyntade granen så jag fick göra helt som jag ville. Ännu skall jag hänga upp några julsaker runt om i huset men sdan börjar allt verkligen vara klart.Hur har du ni i år dekorerat er julgran? Någon speciell färg? Brukar hela er familj delta i dekoreringen eller är det du som ensam gör det? Kommentera gärna här nedan.

Önskar er alla en härlig söndag, det har kommit lite nysnö och hela vinterlandskapet ser så vackert ut.

 Kram,

Lotta 


2 kommentarer:

  1. Lyckliga dig som kommit så långt...vår från står ännu i skogen. Inga speciella pynt år ut och år in, utan varje år olika tema...i år är det äpplen som gäller.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hej Johanna, låter roligt med äpplen, kommer helt säkert att bli jättefint. Skulle gärna vilja gå ut i skogen för att hugga en gran men det finns ingen skog där man lovligt kan hugga en.... Önskar dig och din familj en riktigt god jul <3

      Radera