tisdag 7 juli 2015

Valona design

För ett tag sedan blev jag kontaktad av Elina som står för produktmärket Valona design. Elina Mäntylä är hantverkare och formgivare och brinner för hantverk. Hennes produkter är väldigt vackra och unika och passar precis till var och en av oss. Bl a  är alla smycken laserklippta ur björkfaner och metalltråden böjd för hand . I april 2015 beviljades Valona design produkterna med Made in Finland (Avainlippu) - nyckeln som märke för finskt arbete dvs där alla produkter görs i Finland och största delen av materialet är även av inhemskt ursprung.

DSCN2030.jpg

Detta fina smycke, min favorit, "Koivuhimmeli" vann första pris i Taitoliitos "Folkista Poppia" formgivning- och hantverksprodukternas designtävling .Dock som örhängen. Smycket kom lite senare ut på marknaden. I denna tävling försöker man hitta nya produkter där man i designen har använt sig, på ett nytt och fräscht sätt, av de finska traditionerna.

092f6add-0800-4a2b-8125-97a1e470fb29.jpg

Bild: Valona design


DSCN2037.jpg

Mitt andra favoritsmycke är "Medaljonki"-halsbandet som trots sin enkelhet bara är så vackert. Träet är väldigt tunt och det känns nästan som man skulle gå och bära på luft kring halsen. Underbart. I Valonas sortiment finns olika smycken till försäljning. Förutom halsband finns det örhängen, dekorationsänglar, inredningsprodukter samt himlar av olika slag.

Alla Valonas produkter finns att köpa via Made by som är ett kollektiv med 12 st professionella hantverkare. Direkt till Valonas produkter kommer du HÄR

11144_1_300.jpg

Bild: Valona design


Och nu har du som är Hemma hos Ingebors läsare , möjlighet att köpa smycken lite billigare. En reakod till nätshoppen får du när du registrerar dig på denna länk: 

http://s.privy.com/sLJaM2C0

Genom att göra det får du 20% rabatt på alla Valonas produkter och Valonas nyhetsbrev. Inte illa va?

Bland alla som registrerat sin före den 15.8 utlottas dessutom en Valona design produkt.

DSCN2029.jpg


DSCN2039.jpg

Men även ni bästa vänner kommer att här på bloggen kunna vinna ett av dessa smycken. Men mera om det senare. Nu skall ni definitivt bums regtistrera er och kika in i Valonas nätshop.

Ha det så bra,

Lotta


Inlägget gjort i samarbete med Valona design 

      

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar