fredag 5 december 2014

Perjantaifiilis

Tulin vain piipahtamaan täällä toivottamassa kaikille mahtavaa perjantaita! Olen niin perjantaifiiliksissä että huh - hejjaa. Työt loppuikin tänään mukavasti jo kolmelta ja pääsin aloittamaan viikonlopun aikaisemmin kun yleensä. Nopeasti imurilla ympäri talon ja sitten ruuan kimppuun. Tänään ajon hemmottella perhettä hyvällä ruualla ja herkuilla - niin hyvällä tuulellla olen. Kotona vallitsee tällä hetkellä rauhallisuus, kynttilät palaa , on siivottu ja taustalla soi kaunis joulumusiikki.

hemmahosingeborg-ty.jpg

Huomenna vietetään ihan kotosalla Suomen itsenäisyyspäivää, telkkaria katsoen ja herkutellen. Itsenäisyyspäivä on esi-juhla siihen oikeaseen juhlaan. Odotamme kaikki joulua innolla ja tänään saapuikin ensimmäinen joulukortti - hui, en ole edes aloittanut korttien suunnittelun vielä. Mutta kyllä ehtii.. 19 päivää jouluaattoon ja vain 9 työpäivää jäljellä - sen kai jaksaa.;)) . Eteisessämme siitä muistutus "Soon it´s X-mas" !

hemmahosingeborg-ui.jpg

Oikein ihanaa perjantaita kaikille,

Lotta

Ja vielä muistutus- Blogissani on käynnissä mahtava arvonta jossa palkintona ihanan harmaa ja muhkea b l i n g o n  huopa.

Arvontaan pääset tästä

hemmahosingeborg-hf.jpg

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar