lördag 13 december 2014

Me and my Partylite

Huomenta !

Ihana heräta lumiseen ympäristöön . Yön aikana meillä oli tullut noin 10 cm valkoista maahan. Mittari nollassa ja märältä näyttää - mutta ainakin on lunta. Kyllä olen kaivannut sitä. Niin kuin tiedätte, olen suuri PartyLite-kynttilöiden ystävä ja varsinainen suurkuluttaja. Sain kotiin ihanan paketin tuotteita, niin kynttilöitä kuin somisteita ja kyllä joulufeelis saapui meille sen mukana.

IMG_5025.jpg

Sohvan yläpuolella olevalla hyllyllä on ihana keraaminen Piparkakkukylä-somiste joka on niin suloinen että - huh-  Taloihin mahtuu tuikku ja meillä nänä talot ovat ollet suuri suosikki. Sarjaan kuuluu vielä isompi Konditoria-talo jonka luulen myös nyt haluavani . Kun astuu olehuoneeseen silmä heti näkee pienen kylän ja saa huomiota päivittäin, niin meidän perheeltä kuin vierailta.

IMG_4983.jpg

Piparkakkukylään kuuluu siis kolme kauniisti maalattua ja lasitettua keramiikkataloa, Boulangeri ( leipomo ), Café ( kahvila) sekä Glacé ( jäätelöbaari ). Näistä tulee ehdottomasti joulusuosikit !

Jouluksi tykkään sisustella kullalla ja pikkasen blig -blingillä ja siihen sopii mainiosti PartyLiten Kullan heijastus-somistepari jonka kynttiläkupit ovat kauniin kullanhohtoiset. Somisteen sisäpuoli on kultainen ja ulkopuolella on metallihohtoinen pinnoite. Näyttää kuin kynttilässä olisi monta liekkiä kun se kauniisti heijastuu metalliin. Jos nämä kaunokaiset vielä asettaa metallinhoihtoiseen tarjottimeen, niin kuin kuvassa, heijastus vielä tehostuu moninkertaisesti.

hemmahosingeborg-kh.jpg

PartyLiten kynttilät ovat olleet suosikkini monta vuotta jo. Meillä poltetaan joka päivä kynttilöitä , niin tavallisia tuoksuttomia kun ihanilta tuoksuvilta PartyLiten kynttilöitä. Joskus saatan reagoida vahvoihin tuoksuihin mutta onneksi ei näistä. Tiesitkö muuten että PartyLitella on myös pieni valikoima tuoksuttomia kynttilöitä? Kun iltaisin sytytän kynttilät ympäri taloa kynttilöiden joukossa on aina yksi tai kaksi tuoksukynttilä. Tykkään kun tuoksuu ! Yksi suosikkituoksuista on juuri nyt Viettelevä viikuna-tuoksu joka kuuluu PartyLiten Forbidden fruits-sarjaan. Sarjaan kuuluu monta mehukasta tuoksua että oikeasti on vaikea olla tykkäämättä yhdestäkään. Viettelevien viikunoiden lisäksi löytyy mm keimaileva kiiwi, makea mandariini, houkutteleva granaattiomena, kiehtova karpalo, hyväilevä kookos ja hemaiseva herukka. Mutta juuri nyt siis tämä musta viikuna on lemppari. Yksi pitää sytyttää joka ilta ja tuoksu on siis aivan hurmaava..

Tästä pääset kurkkaamaan koko kuvastoa...

hemmahosingeborg-viikuna.jpg

Joulumausteitakin löytyy valikoimasta. Tämän vuoden lemppari on kimalteleva kaneli jonka tuoksu on joulua täynnä. Kanelin tuoksu saa minut aina ajattelemaan joulua vaikka sitten tuntisin sen tuoksun keskellä kesää. Tämä kaunis punainen pilarikynttilä on joulunpunainen ja tulee palamaan joulun alla keittiössä. Kuvassa se seisoo PartyLiten kakkutarjotin-somisteella joka on kaunis lisäys jokaiseen kattaukseen. Tarjotin on 7 cm korkea ja tehty lasitetusta keramiikasta ja siihen mahtuu kynttiläpurkit, suuret tuikkivat, pilarikynttilät sekä tietty ihan tavallinen pieni tuikku. Meidän Maileg-nisse tykkää kovasti myös kanelintuoksusta ;) .

hemmahosingeborg%20-%20kakkulautanen.jpg

Kaikki PartyLiten kynttilät ovat laadukkaita ja ovat mahtava lahja jokaiselle. Nyt jouluksi varsinkin on kiva antaa tuoksuvan lahjan rakkaille sukulaisille tai ystävälle. Tuotteita saa kätevästi PartyLiten verkkokaupasta tai PartyLiten konsultilta. Jos sinulla ei ole tuttua jälleenmyyjää saat helposti lähimmän jälleenmyyjän tiedot täältä. On todella mukavaa järjestää tuoksuiset kutsut kotona, sillä emännän palkkiot ovat mukavat. Saat tuotteita ilmaiseksi sekä mahdollisuuden ostaa puoleen hintaan tuotteita. Lisää emännän/isännän ohjelmasta saat täältä.

IMG_5087.jpg

Jos sinua kiinnostaa jälleenmyyjän työ voit lukea siitä lisää täältä. Kannattaa tietysti myös jututtaa tuttua konsulttia jos sellainen on. Hän kertoo sinulle mielellään lisää. Lopuksi muistutan teitä vielä että PartyLite tietysti löytyy Facebookista josta saat tietoa uusista tuotteita ja kampanjoista - kannattaa siis seurata siellä.

Nyt toivotan kaikille ihanaa Lucian-päivää. Täällä nautitaan aamun lumesta ja hieman myöhemmin on luvassa piparien leipominen joten tänään meillä kiva päivä tiedossa.

Lucia-päivän kunniaksi jaan teille Jonna Jintonin kaunis ja maaginen video

Lucianatt i skogen (Luciayö metsässä) (klik)

Lotta


Tämä postaus on yhteistyö PartyLiten kanssa ja tuotteet saatu

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar