torsdag 6 november 2014

Uusi yhteistyökumppani: Sisustus Tähtihetki

Vihdoin täällä etelässäkin sataa hieman lunta. Kivaa - se kyllä piristää tätä synkkää syyssäätä. Tänään minulla on suuri kunnia esitellä uuden yhteistyökumppanin - Sisustus Tähtihetki ! Iso kiitos jo Sisustus Tähtihetkelle alkavasta yhteistyöstä!

Sisustus Tähtihetki on seinäjokelainen kauppa joka myy sisustustuotteita laidasta laitaan. Kaupassa myydään mm Krasilnikoff, Jeanne d´ Arc Living, On interiör, Broste, Ib Laursen ja Lyhtytalon tuotteita. Uutuutena tulossa Lene Bjerren ihanat tuotteet. Sisustus Tähtihetkessä ei oteta mitä vain hyllyille - mietitään tarkasti, sillä vain parasta ja kauneinta halutaan myydä asiakkaille. Juuri tällä hetkellä Krasilnikoffin Happy mugs-mukit sekä tekstiilit ovat suosittuja ja sehän ei ole mikään ihme. Kuuluvat ehdottomasti myöskin minun suosikkituotteisiin.

hemmahosingeborg-2.jpg

 ON interiörin servetit ovat todella kauniita ja sopivat  jokaiseen kattaukseen. Servettejä ei voi olla liikaa ja ovat mielestäni pilkku i:n päällä jos haluaa kauniin kattauksen. Sisustus Tähtihetkessä tehdään myös itse tuotteita sillä isäntä on kirvesmies. Heinäseivastikkat sekä vanhoista laudoista tehdyt ruokapöydät ovat olleet varsinaisia hittejä ja näitä saa tilaamalla ! Sisustus Tähtihetki palvelee myös verkossa ja näin voit parilla klikkauksella saada kaikkea kivaa kotiin.

sisustus%20t%C3%A4htihetki%20logo.jpg

wwww. sisustustahtihetki.fi


hemmahosingeborg-5.jpg

Kun illat pimenevät ja joulu lähestyy, kynttilöitä sytytetään ainakin meillä joka se ilta. Rauhoitun, nautin ja kuuntelen hiljaisuutta kun kynttilät valaisevat olohuoneemme. Tämä kaunis tuikkukuppi olikin mahtava yllätys, tähdet loistavat  kullanvärisenä ja luo niin ihanan lämpimän tunnelman että tuntuu kun joulu olisi jo täällä ...;)

hemmahosingeborg-3.jpg

Juuri nyt liikkeessä on paljon tähtiä ja nehän silmää miellyttää. Myös tekstiilejä löytyy runsas valikoima. Joulukattaukseen sopii Krasilnikoffin ihanat Christmas gift mukit josta sopii juoda niin joulukahvit kun glögit. Coffe-to-go mukit taas ovat "must" meillä ja saamani ihana tähtimuki onkin nyt jokapäiväisessä käytössä ja kahvini pysyy lämpimänä kauemmin. Tykkään !

hemmahosingeborg-1.jpg


hemmahosingeborg-4.jpg


hemmahosingeborg-10.jpg


hemmahosingeborg-8.jpg


hemmahosingeborg-9.jpg

Sisustus Tähtihetki sijaitsee vuoden 2016 asuntomessujen alueella jossa kuulemma on jo kova tohina! Jos et piipahda Seinäjoella aikaisemmin niin viimeistään kun käyt asuntomessuilla, kuuluu ehdottomasti käynti Sisustus Tähtihetkessä.

Kivijalkamyymälän löytyy siis Seinäjoelta ( osoite on Porovuori 3 , 60200 Seinäjoki )

Aukioloajat ovat ti-pe 11.00 -18.00  ja la 10.00- 14.00


hemmahosingeborg-11.jpg

Eli paljon kivaa Sisustus Tähtihetkestä tulet näkemään jatkossa blogissani ja kerron niistä pian lisää.

Mukavaa torstaita,

-L-

hemmahosingeborg-13.jpgInga kommentarer:

Skicka en kommentar