5 nov. 2014

Kranssi

Onko maailmassa joku joka EI tykkää ihanasta Hortensiasta? Luulen että ei..

Kukka on yksi suuri suosikkeistani ja niitä löytyy meiltä yleensi niin sisältä että pihalta. Värejä on monta ja lajikkeita myöskin kymmeniä erilaisia mutta kaikki ovat vain niin ihania. Päätin kirjoittaa postauksen juuri tästä kukasta tänään sillä olin syksyllä, kun yksi hortensioistani oli kukkinut loppuun, päättänyt saada se kukkimaan uudelleen. Harmillista vain että pelkkiä lehtiä ei ole niin kaunista katseltavaa - laitoin siis kukan pikkasen piiloon - telkkaren taakse. Olen kastellut sitä säännöllisesti ja tänä aamuna huomasin että kiireiden keskellä olin kokonaan unohtanut kukkani ! Pöh- roskiin siis meni!

Noh, siitä se lähti tämän postauksen ajatus. Eli viime vuonna poimin Hortenisan viimeiset isot kukat pihalta ja annoin kuivua maljakossa. Myöhemmin teinkin niistä sitten todella ihanan kranssin. Eli risukranssin päälle liimasin kuumaliimapistoolilla kukkaset yksitellen.

IMG_1633.jpg


IMG_1641.jpg


IMG_1660.jpg

Nyt pitää vain odotella kevättä taas että saa uusia kukkia. Tallinnassa satuin näkemään aivan ihanaia Hortensioita ja voin kertoa että eivät maksaneet juurikaan mitään. Olisi vissiin pitänyt tuoda kotiin yksi tai kaksi!

IMG_1666.jpg

Nyt tämä lomalainen aikoo nauttia ja tehdä cappuccinon ja selailla sisustuslehtiä.

Moikka kaikille!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

JAG FLYTTAR

 Tar mitt pick och pack och flyttar över till nouw.  Samtidigt byter bloggen namn till Vintage home Du hittar mej i fortsättningen på  www.n...