6 juni 2017

En serveringsvagn i inredningen

Det har blivit allt vanligare att fixa lite extra förvaringsutrymme med hjälp av en serveringsvagn. Ute på marknaden finns det många jättesnygga vagnar. Bl a kan man hitta dem hos både Ellos och Ikea. Serveringsvagnar är både snygga och praktiska. De hjälper att få lite extra avlastnings- och förvaringsyta, trots att de ofta är små. Att de dessutom oftast har hjul under är ett stort plus, eftersom man kan flytta runt dem enkelt. Serveringsvarnarna passar i vilket rum som helst; kök, badrum eller kanske i ett vardagsrum som soffbord.





Alla bilder : Sköna Hem

Att dessa vagnar blivit en sådan inredningstrend är inte svårt att förstå - små, praktiska och ett kul inredningsobjekt i hemmet. Kanske du har en gammal serveringsvagn som du inte trodde du behövde. Putsa upp den och använd den i köket till kokböckerna eller i badrummet för handdukar. Om den råkar ha fel färg är det bara att måla om den så den passar dig och ditt hem.

Ha en trevlig tisdag,

Lotta


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

JAG FLYTTAR

 Tar mitt pick och pack och flyttar över till nouw.  Samtidigt byter bloggen namn till Vintage home Du hittar mej i fortsättningen på  www.n...