tisdag 21 mars 2017

My Home Sisustus - The webbshop is open

Just nu händer det mycket i min lilla värld och jag har för ett tag sedan gjort något som jag länge drömt om dvs öppnat en liten egen webbshop. Har funderat vilken nisch inom inredning jag skall hålla mej till eftersom det dräller av webbshopar som alla erbjuder precis samma saker och samma produkter. Efter att jag hört mig för med några personer i min bekantskapskrets och hört lite vad de önskade att fanns ute på nätet och kombinerat med mina stora intressen - inredning och loppis, har jag nu öppnat en webbshop där man kan köpa använda inredningsprodukter.

Denna webbshop erbjuder alltså snygga och fina produkter som är enkla att klicka hem till loppispris. Ännu är sidan under uppbyggnad men det går bra att redan klicka till varukorgen produkter som man är intresserad av.


Butiken heter My Home Sisustus och du hittar den HÄR. Produkter fylls dagligen på och bland dessa finns allt tänkbart inom inredning, accessoarer, textilier, köksgrejer och en avdelning för gamla och lite antika saker. Kika in och se ifall du hittar något som du vill klicka hem.

Lotta

Edit: Butiken har flyttat till Facebook..
https://www.facebook.com/myhomesisustus/

2 kommentarer:

  1. Vilken rolig idé! Du är så företagsam, jag bara funderar och planerar och så blir det med det... Lycka till med din webbshop!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hej Johanna, ja-a vet du, jag har ju tusen järn i elden och en massa på gång hela tiden. Detta är en grej som jag redan en längre tid velat göra. Vi får se hur det går ... Önskar dig ett skönt veckoslut.

      Radera