fredag 3 februari 2017

Fyndade på Kierrätyskeskus

Härligt med fredag. När mannen har morgontur far han hemifrån redan innan vi andra stiger upp. Det betyder också att han går i säng om kvällarna tidigare än jag. Under dessa veckor hinner vi knappt se varandra, speciellt om jag ännu har program om kvällarna. Tycker inte jag spenderat tid med honom sedan förra helgen. Skall bli riktigt skönt med helg så man hinner umgås lite mer. Fast i morgon skall jag på en kurs så vi får väl njuta på kvällen av årets första Mello tillsammans  ;)

Under veckan råkade jag åka till Kierrätyskeskus här i närheten för att föra en kasse med saker och naturligtvis gick jag in en sväng också. Blev helt ifrån mig av glädje när jag denna gång stötte på Riviera Maison produkter. Helt i misstag gick jag igenom platsen där det hänger handdukar och gamla lakan och vips så hängde där, framför mina ögon på en hängare, 4 st Riviera Maison Polo Club Buenos Aires- tygtabletter. För 1 e /st !!! Fattar ni vilket fynd? Dessa kommer från en äldre kollektion och är mycket efterfrågade på nätet. De är dessutom i så gott som oanvänt skick. Hittade även en annan RM produkt till köket men den får ni får se i ett annat inlägg.
Vet inte när jag senast använt tygtabletter på bordet, men om man har så snygga som de här, kanske jag skall börja använda dem riktigt flitigt. Hoppas ni alla har en fin helg.

Lotta

2 kommentarer:

  1. Ja ibland kan man göra otroligt fina och oväntade fynd, det är väl det som är charmen med loppis :) Trevligt veckoslut! Marika

    SvaraRadera
    Svar
    1. Så är det Marika, man vet aldrig vad som finns bakom hörnet eller på nästa bord. Snart är det sommar igen och då kommer det att bli många loppisutfärder. Ha ett trevligt veckslut.

      Radera