26 jan. 2017

Hälsningar från badrummet

 Nu när jag är hemma under dagarna hinner jag med lite annat också, städa ! Normalt sitter jag framför datorn och skriver en stor del av dagen men för att min rygg inte skall braka ihop, försöker jag med jämna mellanrum stiga upp och göra lite hushållssysslor. Brukar tömma / fylla diskmaskin, sätta på tvättmaskin / tömma den, dammsuga, städa och plocka upp, organisera där det behövs. Det känns lite grann som om jag alla morgnar börjar med att städa, så även i dag. När jag hade vikt kläder blev det en mindre städning av badrum samtidigt. De här bilderna är alltså tagna från vårt badrum i övre våningen där det finns toalett, dusch samt bastu. Detta badrum blev totalrenoverat för 1½ år sedan och jag är ännu riktigt nöjd med slutresultatet.





Tycker mycket om den gråa nyansen i kaklet på golvet eftersom all smuts och damm inte syns där så bra. I badrummet är det svart-vit inredning och passar fint in med resten av inredningen i hemmet. Även bastun totalrenoverades och det är så ljuvligt ljust i den. Vi har det så lyxigt att det finns hela två fönster i badrummet samt ett i bastun vilket gör att man inte ens behöver tända lamporna där ifall man vill ha lite mysbelysning. När man står i duschen och tittar ut, är det bara skogen man ser.


Ha en bra dag,

Lotta

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

JAG FLYTTAR

 Tar mitt pick och pack och flyttar över till nouw.  Samtidigt byter bloggen namn till Vintage home Du hittar mej i fortsättningen på  www.n...