19 mars 2016

Mycket att göra denna lördag

God morgon! Har ni sovit gott? Har just druckit morgonkaffet och ätit morgonmål och har en massa inspiration att få saker gjorda som har blivit liggande. Dottern skall till stallet så jag skall passa på att göra något så länge bilen inte står på gården. Har två olika väggdekaler som har kommit med posten för säkert 3 veckor sedan men som jag bara inte hunnit fixa till. Den ena är ingen helt vanlig dekal utan lite annorlunda och det skall bli spännande att se hur det blir. Lovar visa er resultatet redan idag om jag får dem klara. Att sätta upp väggtexter och dyligt är inget man skall göra om man inte har tid och det är ju därför dessa legat i hallen så här länge. Idag skall jag också husera i köket lite grann. Skall fixa till kvällens tortillamat lite tillbehör och sedan är det ju Earth Hour i kväll som vi bara älskar. Under den timmen då vi har lamporna släckta brukar vi mysa lite grann där vi sitter i skenet av stearinljus. Så lite småsnacks till denna timme skall jag även fixa. Har köpt åt mig själv små pepperoniskivor som jag skall göra egna snacks av. Tror det kommer att bli supergott. 



dd.jpg



Solen skiner från en helt blå himmel, tror minsann jag skall försöka få mannen ut på en liten promenad. Man måste passa på när vädret är så ljuvligt, trots att det igår kom mera snö ( usch! ) och det är mitt i allt -7 grader ( usch usch! - jag vill ju ha vår...)



Kram,



nimmare.jpg

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

JAG FLYTTAR

 Tar mitt pick och pack och flyttar över till nouw.  Samtidigt byter bloggen namn till Vintage home Du hittar mej i fortsättningen på  www.n...