söndag 15 november 2015

Hemmets hjärta

God morgon på er alla. Söndag igen och jag har vaknat ganska tidigt då ryggen inte riktigt tilllåter mig att ligga alllt för länge. Tände lamporna och släppte ut kaninen Ville som alltid står och väntar på att vi skall vakna. Gjorde mig en kopp kaffe och satte mig för att blogga lite. Tänkte jag skulle visa er några bilder som jag tog här om kvällen från vårt kök. Som ni kanske minns fixade jag lite våra kakel och jag är fortfarande väldigt nöjd med dessa nya i grå sten. De gör att köket ser så mycket lugnare ut. Lätt var det ju inte att fixa till detta men jag är glad att jag valde att göra dem kakel för kakel så att fogmassan blev synlig istället för att bara dra över allt med dc-fix, som jag först tänkt. Ser på riktigt så äkta ut och jag tror alla som varit hos oss efter det är av helt samma åsikt.

k%C3%B6k1.jpg

k%C3%B6k2.jpg

Köket är verkligen hjärtat av vårt hem. Här gillar jag att hålla till - här brinner det ofta om kvällarna ljus och här sitter jag då och bloggar och gör skrivjobb. Ja , som ni ser på bilden när nedan, har jag occuperat en sittplats och allt som oftast har jag så mycket på gång att man absolut inte får flytta på mina saker. Det är ju tur att vi oftast inte är alla på plats när det är matdags - vi har då nämligen en bordsplats för lite. Köket är mitt på nedre planet och man ser direkt in till köket då man kommer in till oss och det gillar jag. Köket är verkligen hjärtat !

k%C3%B6k3.jpg

I går fotade jag lite och kan bara nämna att jag verkligen ogillar att fotografera med blixt. Bilderna blir kalla och ger en helt annan stämning än det är i verkligheten. Nu blir det ju så mörkt redan tidigt på eftermiddagen att man får passa på att fotografera medan det är ljust- för blixt - fy nej! Någon annan som ogillar blixt??

Önskar er en skön söndag,

Lotta

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar