7 okt. 2015

Lek med bilder

Ibland är det bara så kul att sitta vid datorn och pröva olika saker. Satt på morgonen och lekte lite med ett bildredigeringsprogram och klickad lite fram och tillbaka. Dessa bilder är redigerade till negativ - gamla hederliga negativ som man ju aldrig nuförtiden håller i handen. Ni minns tiden då man fick dem tillsammans med fotona från fotobutiken då bilderna var framkallade. Och man tittade på dem mot ljus för att se något alls. Ja , här ser ni hur det såg ut... På negativen är alla pixel svängda till motsatta färger dvs alla gråskalor eller färger är inverterade. Ganska kul eller hur?



ww.jpg



En svart soffa skulle jag inte säga nej tack till...snygg. Och härligt med happylights. Hos oss lyser de året om. Har flera slingor som lyser upp i mörknet. Måste skaffa en slinga till då en liten filur (vid namn Snorkfröken) bet av sladden till en av våra ljusslingor. Skall ersätta den med någon ny i stället. Vi har tre slingor för tillfället som dagligen lyser. Gillar skenet av dem och de passar så bra att även ha som nattljus. Hur många ljusslingor finns det hos dej?



hhk.jpg



 



uu.jpg



Önskar dig en härlig onsdag,



Lotta



 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

JAG FLYTTAR

 Tar mitt pick och pack och flyttar över till nouw.  Samtidigt byter bloggen namn till Vintage home Du hittar mej i fortsättningen på  www.n...