5 sep. 2015

Oktober på Ikea

Till hösten är det alltid roligt att skaffa lite nytt till hemmet. Eftersom jag bor riktigt nära Ikea har det ofta blivti just Ikea som fått leverera en stor del av det nya. Speciellt större möbler har jag skaffat därifrån. I höst presenterar Ikea många nyheter för hemmets alla rum. Bland dem ett nätt skrivbord av hållbar bambu, en superflexibel serie stolar i skandinavisk stil och lekfulla textilier med vackra molnmönster av Susanna Hoikkala. Dessutom en serie speglar med smarta förvaringsfunktioner för morgonens många små nödvändigheter.



bh.jpg



 



Även fina handvävda mattor till alla rum i huset av slitstakrt och smutsavvisande ull kommer att lanseras som en del av ett nytt Ikea projekt med syfte att förbättra matvävarnas arbetsvillkor i Indien. Mattorna kommer till försäljning  den 1 oktoer ! Även LED-lamporna gör sig i Ikea form. Ikea tror på energisparande teknik och har bytt ut hela sitt belysnigssortmet till just LED. Och det betyder verkligen allt. Allt från arbetsbelysning till härligt mjuk sovrumsbelysning. Nu är det alltså LED som gäller även på Ikea..



 



nhj.jpg



Skall verkligen åka till Ikea och kolla allt nytt de tagit fram. Tyvärr har jag inte fått katalogen hemburen (bor alltför nära har de sagt till mig) så jag har inte ens ännu bläddrat i den. Vad tyckte du om Ikeas katalog och alla nyheter -  du som bläddrat i den?



Ha en skön lördag,



Lotta



 



Bilder: Ikea Press

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

JAG FLYTTAR

 Tar mitt pick och pack och flyttar över till nouw.  Samtidigt byter bloggen namn till Vintage home Du hittar mej i fortsättningen på  www.n...