15 juli 2015

Påfåglar på stranden och vinnarna är utsedda

I går njöt vi på badstranden på Lilla Holmen. Lilla Holmen ligger vid Östra hamnen och är en vacker plats att spedera tid på. En lite annorlunda simstrand mitt i Mariehamn..



DSCN2209.jpg



DSCN2175.jpg



 Där går det nämligen påfåglar fritt. Igår var de verkligen nyfikna och kom och pickade på folks tår där de låg och solade. Vilka underbart vackra och ståtligafåglar - det var inte bara vi som stod med kamerorna i högsta hugg. Barnen simmade och det var 18 grader i vattnet. Badstranden på Lilla Holmen är väldigt långgrund och man får gå ganska långt ut innan man kan slänga sig i utan att knäna tar i bottnet. Sandbotten hela vägen. .. Påfåglarna spatserade längs strandkanten och tittade på småbarnen som lekte i sanden och hoppades hitta en liten brödbit i sanden. Vilket de också gjorde..så vackra fåglar!



DSCN2181.jpg



DSCN2198.jpg



DSCN2196.jpg



DSCN2197.jpg



DSCN2199.jpg



På Lilla Holmen finns det även andra djur att se på..visserligen i bur. Det finns kaniner, sköldpaddor, olika hönor, papegojor och andra vackra burfåglar. Och så finns där såklart en glasskiosk..



Så har vi då utsett två vinnare i Dermosil-utlottningen.



Paketet innehållande Blossom-duschgel, -bodylotion, -läppglans och handduk gick till Pipsa och tröstepriset, Blossom-nagellack gick till Heccu . Skicka mig era kontaktuppgifter så får ni produkterna hemskickade. Lähettäkää yhteystietonne mahdollisimman nopeasti niin saatte tuotteet postissa..



Grattis till er och tack till er alla som deltog i utlottningen.



d1.jpg



DSCN2007%20%281%29.jpg



Oh vad det är härligt med semester hörrni - idag skall vi bara njuta igen,



Lotta

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

JAG FLYTTAR

 Tar mitt pick och pack och flyttar över till nouw.  Samtidigt byter bloggen namn till Vintage home Du hittar mej i fortsättningen på  www.n...