onsdag 4 mars 2015

Philips Viva Collection

Moikka kaikille !

Kerroin jo aikaisemmin että maaliskuun alusta alkoi uusi elämäni. Sain mahdollisuuden kokeilla tosimahtavaa ruuanlaittokoneen, nimittäin Philipsin Viva Collectionin monitoimikoneen ! Sillä voi kuulkaas tehdä vaikka mitä. Kakkuja, salaatteja, smoothies, gratiinejä ja kaikkea ihanaa. Tarkoitus on aloittaa terveellisen ruuan syöminen ja siinä tämä mahtava kone tulee kuvioon. Olemme aika lailla laiska perhe ja helpoin tapa on ostaa valmiita - tai puolivalmiita ruokia . Nyt se aika on loppu. Nyt on tarkoitus tehdä terveellistä ja monipuolista ruokaa . 

IMG_5655.jpg

Tässä koneessa on 3 in 1 toiminto; tässä on 2 litran kulho, tehosekoitin ja mylly. Moottori en tehokas ja Power Chop -tekniikka löytyy. Kone sopii erittäin hyvin soseiden ja kakkutaikinan tekemiseen. Kulhon suuruuden vuoksi saan esimeikiksi yli viiden henkilön keittoannosta samanaikaisesti sekoitettua.

IMG_5659.jpg


IMG_5658.jpg


IMG_5661.jpg

Monitoimikoneeseen kuuluu myös todella käteva tarvikesäilytyslaatikko, eli kaikki leikkurit ym tarvikkeet saa kätevästi säilytettyä yhdessä ja samassa laatikossa. Löytyy helposti ja kaikki osat helposti saatavilla. Näiden lisäosien ansioita saa viipaloitua, raastettua, suikaloitettua sekä vaikka tehtyä ranskalaisia ..

IMG_5657.jpg

Kannussa, joka on 1,75 litran vetoinen, voi valmistaa jopa viisi smoothie annosta yhdellä kertaa - me like! Olen kuulkaas ajatellut saada muukin perhe nauttimaan aamuisin herkullisia smoothieta.; ).

Pohjassa on imukupit ja niiden ansiosta kone pysyy hyvin paikoillaan .Suuri plussa on myös se että monitoimikoneen kokoaminen on erittäin helppoa. Vaikka lisäosia on paljon niiden asettaminen koneeseen on yksinkertaista. Niin kun varmasti ymmärrätte olen innokas kokeilemaan mitä kaikkea tällä monitoimikoneella oikeasti voi tehdä. Tänään on tarkoitus tehdä omaa tomaattikeittoa ja resepti on jo kaivettu esille ja kaupasta ollaan haettu iso pussi tomaatteja. 

philips.jpg

Philips Viva Collection Monitomikone HR7762


IMG_5666.jpg

Nyt siirryn siis keittiöön ,

Lotta

Tämä postaus on blogiyhteistyö ja laite saatu osana yhteistyötä

www.philips.fi

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar