1 mars 2015

Maaliskuu- uusi elämä alkaa

Huomenta kaikille !



Uusi kuukausi - maaliskuu - ja uusi elämäni alkaa. Ennen joulua yritin vähentää sokeria ruokavaliostani sekä katsoa hieman mitä suuhun muutenkin pistän, ja se ihan hyvällä menestyksellä. 7 kg alas. Nyt on sitten tarkoitus jatkaa mihin jäätiin mutta tällä kertaa liikunta tulee vahvemmin mukaan. Kiloja olen joulun jälkeen saannut takaisin ehkä kaksi, mutta suurin osa hävitetyistä senteistä on pysynyt poissa. Tästä päivästä lähtien makeiset lähtee ja ainoana herkkuna kahvi (jota rakastan) sekä popparit. Light-popcornit siis !



kaffe1x.jpg



Olen myös liikkunut nyt jo enemmän, kävelen päivittäin töihin, vaikka matka ei olekaan pitkä, mutta on sekin jotakin. Olen käynyt uimassa lasten kanssa, ne uivat , mina jumppaan ja uin oikeasti - en siis leiki altaassa...;)



Sain Buzzadorin kautta mahdollisuuden ilmaiseksi kokeilla Yoogaia ja se osoittatui aivan mahtavaksi kokeiluksi.. Yoogaia on Suomessa kehitetty nettipalvelu, jonka valikoimassa on jooga-, pilates-, syvävenyttely- ja kahvakuulatunteja. Olen kokeillut muutamia ja nyt odotan että livetunti Dynaamisen Hathan merkeissä alkaa. Joogaiassa voi halutessaan pitää web cam auki ja sillooin ohjaaja voi antaa henkilökohtaista apua.. Olen ihan koukussa tähän ja on niin helppoa kotoa olla mukana tunneilla. 



kaffe2.jpg



Kahvista vielä sen verran että suosikkikahvit kapselimuodossa ovat cappuccino ja latte mutta nyt kaapissa ovat ihana Pauligin Juhla mokka jota en ole vielä kapselina maistanut. Pikakahvit käyvät myös nykyään. Kun kesällä otiin Kreetalla tuli juotua paljon pikakahvia päivisin ja myös Frappea joka on Kreikkalaisten suosima kahvijuoma (pikakahvista tehdään). Siitä lähtien olemme juoneet aika paljon pikana....



kaffe4.jpg



Kesällä on matka lämpöön taas tiedossa - hyvä motivaatio siis saada pois hieman kiloja ja senttejä. Ajattelin  alkuviikosta myös ihan tänne blogin puolelle laittaa itsestäni kuvia niin näkee jos/kun muutosta tapahtuu.



Jos joku innostui Yoogaiasta niin tässä tulee koodi millä saa kokeilla ilmaiseksi 14 päivää.



YOOGAIATRIAL2015



www.yoogaia.com



Ja jos joku on kiinnostunut ryhtyä buzzadoriksi (klik)- laita viesti niin kutsun sinut mukaan!



Nyt siis joogatunneille,



Lotta



 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

JAG FLYTTAR

 Tar mitt pick och pack och flyttar över till nouw.  Samtidigt byter bloggen namn till Vintage home Du hittar mej i fortsättningen på  www.n...